Реклама / Ads
12| 11132 |01.12.2012 НОВИНИ

Млади дарования изскочиха от бардака на Чолата

.
Милянкова, жената на Чолата, криеше подпухналите си очи зад очила в съда
"Да играем един мач довечера", "Искам да вкарам 2-3 гола", "Прати дрешки за гардероба" - това са били част от паролите, с които богати бизнесмени и политици си поръчвали манекенки от FH1, сочат материалите на спецпрокуратурата.
 

Сексуслугите са се маскирали предимно с термини от спорта или мебелния дизайн. Според обвинението бизнесменът и шеф на федерацията по ръгби Росен Чолов-Чолата и букерът на агенцията Ралица Любенова склонявали моделките доброволно да проституират на тарифи между 800-1000 лв./ч., пише Стандарт. За това свидетелстват 16 манекенки - сред които и математичка със златен медел от Москва, както и дузина мъже - техни клиенти. Показания са дали също собственичката на агенцията Цветелина Борисова и нейната секретарка.

Шампионката по математика Борислава Бодурова е била сред перлите в бардака на Чолата, става ясно от разследването срещу агенцията FH1.
Възпитаничката на гимназия "Саво Савов" в Пирдоп е спечелила редица престижни награди, включително и от олимпиада по математика в Москва. Тя е стипендиант на Фондация "Комунитас" заради първите места в национални и международни състезания по информационни технологии. За успеха си обаче е получила едва 250 лева за първия срок като ученичка и ваучер да си купи книги за 200 лева. Борислава е печелила и конкурс за лятна академия, била е стажант в "Овергаз".

Само с един сеанс в леглото обаче тя е прибирала по 400-500 лева, твърдят участници в разплитането на сексмрежата.

В специализирания съд в четвъртък се появи и актрисата от хитовия "Под прикритие" Ирена Милянкова, за да подкрепи своя Джаро - мъжа си Росен Чолов. Моделката бе придружена от млад охранител и двама адвокати. Въпреки сумрака навън Милянкова се бе скрила зад слънчевите си очила. Остана безмълвна повече от 2 ч. докато започне заседанието в 19,30 ч. Когато свали очилата си едва в съдебната зала истината лъсна - очите й бяха подпухнали. "Мъжът ми е невинен, няма какво да коментирам", бе единственият й коментар пред журналистите.

Преди да се прочуе като шеф на ВИП бардак, Чолов бе известен най-вече като мъж на Милянкова, която живее с него от 15-годишна. Двамата имат четири деца - на 2, 5, 9 и 11 г. Чолов помоли спецмагистратите да го освободят, за да се грижи за семейството си. Бизнесменът обясни, че има двама болни родители в родния му Никопол, а Милянкова е безработна от януари,  след като й изтекъл договорът с "Камера" ООД.

Тримата обвиняеми - Чолов, Любенова и шофьорът каратист Пламен Кирилов, през цялото време се криеха от камерите. Адвокатите им настояха да не бъдат снимани, защото се нарушавали правата им и щели да заведат дела в Страсбург. "Ето сега го снимат. Виждате ли, те снимат!", развика се Милянкова на влизане в залата, сочейки тв камерите. Букерката на FH1 - мадам Ралица, надмина и изпълненията на Съни в "Под прикритие". Надянала сив суитчер под марковото си палто и загърната с качулка, Любенова упорито криеше лицето си. Окована в белезници, Любенова спечели съжалението на съдебните полицаи, които й позволиха да седне. Като чу, че престоят й зад решетките няма да свърши скоро, Ралица пребледня. Минута по-късно се хвана за корема и се свлече на скамейката. Свестиха я с вода и я изведоха към арестантската кола.

Фифти-фифти са делели проститутките  и съдържателите на ВИП бардака, категоричен бе наблюдаващият прокурор Георги Мойсеев. Манекенките били зарибявани по различни начини да правят секс с богаташи - предимно чуждестранни и бг бизнесмени. Някои от тях са дрогирани, други са се поблазнили от парите, а трети от обещания за кариера и реализация на модния подиум.

Освен медалистката от Москва Борислава Бодурова, друга труженичка на FH1 - Мери Оморегие, пък е една от надеждите ни в хандбала. Момичето е добра състезателка, но тежка контузия я вади от спорта и насочва към кариера на модния подиум. На 17-годишна възраст Мери печели конкурса "Модел на годината 2011", организиран от скандалната FH1. Тийнейджърката притежава екзотична красота, защото майка й е българка, а баща й - нигериец. В списъка на Чолата е още Боряна Златкова от Кюстендил, която на 17 г. спечели титлата Rowenta Elite Model Look, а година по-късно се снима полугола за мъжкото списание Maxim.

Две от момичетата са непълнолетни  - Маргарита Стоименова и Деяна Иванова, но това не е попречило на чичковци с пари да си ги наемат за час по хотели и баровски вили край София.

Според обвинението Чолов е осигурявал клиентите, а 23-годишната букерка и бишва манекенка Ралица е контактувала с момичетата и ги е разпределяла по адреси. Тя е отчитала и парите от сексуслугите, като е прибирала процент за себе си. Поръчването на манекенка ставало по строго определен начин. Редовните клиенти знаели паролата и се ползвали с доверие. Новите пък щателно били проверявани и за да се уредят с красавица от подиума, се изисквало определени препоръки от вече утвърдените клиенти. Организаторите на трафика с проститутки често си сменяли телефоните, като използвали номера и от трите мобилни оператора, които обаче не се водели на тяхно име. Антимафиотите от ГДБОП са записали няколко подслушани разговора за такива поръчки между Чолов и Любенова от април досега.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 7310 |17.11.2012 Младите от Видин: Искаме дядо Дометиан за патриарх . 44| 5696 |09.11.2012 Бойко: Аз и младите говорим по три езика . 50| 5554 |01.11.2012 Правителството отпуска 16 млн. лв. за млади лекари . 24| 5295 |14.10.2012 Стоичков: Младите журналисти в България са шарлатани

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads