Реклама / Ads
16| 8201 |30.11.2019 НОВИНИ

В МВР си играят на мачовци от “Бързи и яростни“, но с наши 5 милиона

.
Български МВР-началници гонят нарушители...
Дощяло им се на българските полицаи супер автомобили. С тях щели да гонят джигитите, които карат с високи скорости и застрашават останалите участници. Колко благородно. Само че от висока скорост през 2018 г. е загинал един човек. Според статистиката. Над 20 са загинали от произшествия с каруци, коне, крави, овце и прасета.
 

Най-много ПТП са поради лоши пътища, дупки, некачествена настилка и пр. Само в катастрофата край Своге загинаха 20 души, а ранените са 21… Разследването още не е завършено - повече от година.


.
Този Cadillac Escalade в САЩ стартира с цена от 102 000 долара. С пълно полицейско оборудвне стига до... 120 000 долара... Нашите вадят по 350 хилядарки за кола!

 

5 млн лева ще даде държавата, сиреч данъкоплатеца, за луксозни, расови автомобили. Ще ги карат необучени засега полицаи. Били скъпи, защото в тях щяло да има специално оборудване: лаптоп, принтер, камера, радиостанция.


.
Това Ломбоджини е подарено от благодетел на италианската полиция. Зарадвали му се, че ще гонят бандити със супер коли...

 

.
... догонили ги...

 

Няма да коментираме щенията на родното МВР. Нито ефективността на работата му – разбирай разкриваемостта на престъления и превантивна дейност – на едно от последните места в Европа.


.
Действителността...

 

Може много да се говори по темата. Но има и кратък вариант: нахалство! Да се налеят 5 милиона от парите на българите за някаква тъпа приумица, плод на съмнителен анализ.

 

Ако в МВР искат наистина да са полезни, нека започнат от борба с корупцията в редиците на министерството и службите. Но няма да го направят, защото ще хванат сами себе си. Затова искат готини и скъпи коли, което издава супер комплексарщина.

 

Фрог нюз

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 6706 |29.06.2019 Питат ли питат разплакани котелчани дали ще играят хора и ще ядат кебапчета насред трагедията . 0| 4227 |30.05.2019 Владо Николов, Павел Колев и Ицака ще играят волейбол на покрива . 9| 5874 |19.03.2019 Падение: Вместо да учат, ученички играят кючек в 203-то училище . 2| 4392 |15.02.2019 Д-р Н. Михайлов: Най-добре е шамарите да не играят във възпитанието на детето

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads