Реклама / Ads
0| 2373 |15.09.2024 НОВИНИ

Над 9000 зрителя станаха част от Red Bull Soapbox Race 2024! Отбор “Амадео,Бе” спечели сърцата на публиката и журито

.
Red Bull Soapbox Race 2024
Red Bull Soapbox Race 2024, се проведе на 14-ти септемврив София и отново доказа, че креативността, страстта и изобретателността могат да надделеят над всяко предизвикателство. Въпреки дъждовните условия, събитието беше изпълнено с вълнение, енергия и уникално проектирани soapbox колички, които вдъхнаха живот на улиците на столицата.
 

Над 9 000 зрители станаха свидетели на електрическа атмосфера, докато участниците демонстрираха не само уменията си за управление, но и своите смели и вдъхновяващи дизайни. Дъждът добави още едно ниво на предизвикателство, което направи състезанието още по-вълнуващо както за състезателите, така и за публиката.

 

Победителите, отбор ‘Амадео, Бе!’ грабнаха първото място и спечелиха изключителното преживяване на Red Bull Ring в Австрия. Петимата съотборници – Станислав Черешаров, Петър Диманов, Живко Симеонов, Ивайло Арменков и Делян Ангелов. демонстрираха невероятни инженерни способности, креативност и най-вече чувство за хумор. Отборът участва за 2-ри път в състезанието, като през 2018-та година те се класират 4-ти.

 

“Или победа или нищо! Не сме спали от почти 3 дни, за да довършим soapbpx-a.”, каза Тони Черешаров – капитан на отбора.

 

“Организацията беше страхотна и сме благодарни, че има събития, които носят толкова позитивизъм, че хората идват и се кефят, въпреки условията и дъжда. Red Bull Soapbox Race има невероятна енергия се и нямаме търпение за следващото събитие.”, коментира Делян Ангелов, част от “Aмaдео,бе!”.

 

На второ място се класира отбор Speed Demons Diablo, които плениха публиката и журито с невероятната си артистичност. Тяхната награда е уникалната възможност да бъдат специални гости на Red Bull Genova Cerro Abajo – едно от най-зрелищните градски BMX спускания в Генуа, Италия.

 

Отбор Княжевски Мечки заеха третото място, впечатлявайки всички със своето креативно мислене и състезателен дух.

 

Red Bull Soapbox Race 2024 в София за пореден път доказа, че независимо от времето, страстта към приключения и състезателния дух са несломими.

 

“Правенето на количката ни отне повече от 280 часа, но трудът се отблагодари.”, коментира капитана на отбора Георги Димов.

 

“Дъжда не ни спря да се забавляваме и изкарахме страхотно. Благодарим на организаторите.”

 

За Red Bull Soapbox Race:

 

Red Bull Soapbox Race е международно състезание, в което участниците проектират и управляват собствени безмоторни колички, съчетавайки креативност и умения. Събитието се провежда в различни градове по света, като събира както аматьори, така и професионалисти, които създават забавни и уникални возила с едно основно изискване – те трябва да бъдат без моторна сила и да разчитат само на гравитацията.

 

За Red Bull:



.

Red Bull е световноизвестна марка, която подкрепя иновативни събития и екстремни спортове по цял свят. Основана през 1987 г., компанията предлага енергийни напитки, които вдъхновяват активен начин на живот и насърчават постигането на нови висоти в спорта и културата. Red Bull не само стимулира физическата и умствена активност, но и създава платформа за смели идеи и творчески проекти.

 


.

 

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 2767 |15.09.2024 Европа пред катастрофалните последствия след бурята "Борис". Броят на жертвите и изчезналите расте . 1| 2424 |15.09.2024 Забранено да се караме, да ругаем или да клеветим! Ето какъв празник е днес . 1| 2186 |15.09.2024 Големият пожар край Созопол вече е локализиран . 5| 2181 |15.09.2024 Камелия Нейкова, ЦИК: Някой иска да създаде недоверие в нашата работа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads