Реклама / Ads
2| 4475 |28.10.2015 НОВИНИ

Найден Шопов: Надявам се хората да осъзнаят отговорността си

.
„Надявам се хората да използват оставащите дни до неделя, да осъзнаят отговорността си и да излязат да гласуват. Защото техният избор ще реши съдбата на нашия град и общината”.
 
Това каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пазарджик Найден Шопов в първи коментари на резултатите от първия тур на местните избори. В неделя Найден Шопов излиза на балотаж за кметския стол на общината. Той благодари на всички, които с гласа си са подкрепили пътя на промяната и развитието на Пазарджик.

 

Като областен координатор Найден Шопов подчерта, че в област Пазарджик  ГЕРБ има вече четири избрани кметове, като двама от тях продължават управлението си втори мандат. „В още пет общини кандидатите на ГЕРБ сме на балотаж и аз съм убеден в успеха, защото със своя вот хората показаха, че подкрепят политиките на ГЕРБ за по-добър живот на всички”, допълни той.

 

Найден Шопов коментира, че данните от първия тур показват сериозен отлив на подкрепа за опонента му, който на местния вот през 2011 е получил 35 хиляди гласа, а на този- с 50 % по-малко. „Това е сигурен знак, че Пазарджик иска промяна в модела на управление”, категоричен бе кандидатът на ГЕРБ. По думите му високият процент невалидни бюлетини- 15,  е сигнал, че трябва да се работи повече за разясняване на начина на гласуване. „Трябва да работим върху ограмотяването на гласоподавателите, но не с листче с номера в тъмната стаичка, както всички видяхме, благодарение на журналистически материал  в деня на вота“.

 

„Смятам, че за втория тур аз и всички кандидати, които не достигнаха до балотажа, ще обединим усилията си да направим промяната в Пазарджик”, заяви Найден Шопов. Той посочи, че някои от тях вече са заявили подкрепата си и са изразили увереност, че техните избиратели ще подкрепят ГЕРБ и Найден Шопов на 1-ви ноември.

„Ако бъда избран за кмет ще работя с всички групи съветници в местния парламент”, увери Шопов.

 

Той призова избирателите в неделя да отидат да гласуват, защото този ден е много важен за бъдещето на всички.

Подкрепата си за Найден Шопов до момента обявиха третият по резултат Благо Солов, подкрепен от патриотичните формации, и Трендафил Величков – кандидатът на АБВ.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4724 |21.10.2015 Цветанов в Пазарджик: Гледайте в бъдещето и гласувайте за Найден Шопов и ГЕРБ с номер 6 . 15| 4357 |15.10.2015 Д-р Тотко Найденов за Фрог: Ефенди Танев, отивай си! . 1| 3938 |14.10.2015 Иванов: Надявам се становището на Венецианската комисия да има хигиенизираща роля върху дебата за реформата . 16| 4534 |06.10.2015 Найденов: Искането на оставката на Ненчев още е на дневен ред

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads