Реклама / Ads
25| 17986 |17.07.2012 НОВИНИ

Навигация за бг проституция тече из нета

.
Пълна информация за бардаци, компаньонки, клубове и прочие сексудоволствия се предлагат на мераклиите-чужденци. Скоро към етикета дестинация за алкохолен туризъм, може да ни лепнат и ново определение.
 

Пътеводител на българските бардаци и проститутки може да се намери в мрежата. Той се откривал лесно и в чужбина, като всеки чужденец, който идва в България, можел да разбере къде да дойде, да си наеме жена и колко пари ще му струва това, съобщава в. “Телеграф”.

Списъкът е качен на сайт, в който има снимки на млади момичета от България и техните телефонни номера, който се казва www.bulgariamodels.com. В него са изброени бардаците с имена и телефоните за връзка с момичетата, присъстват и салони за интимни масажи, еротични клуба. Повечето клубове са в София, могат обаче да се намерят такива и в провинцията.

Налице са множество снимки на компаньонки от София, Пловдив, Бургас и Варна. Прави впечатление, че най-разкрепостени са снимките на девойките от Пловдив.

Най-елитните компаньонки в столицата се държат от двама мастити сводници с прякор Дебелаците, пише пък по темата БЛИЦ. “Допреди акция “Октопод” всички се отчитаха на Митко Полицая, който е човек на Алексей Петров, но откакто ги удариха, позициите му драстично спаднаха”, коментираха криминалисти. На Дебелаците се отчитат особено жриците, които работят по баровски клубове и салони уж за масажи. Тарифите им тръгват от 120 лева за стандартно изпълнение, минават през 200-300 за пълна програма и стигат до 500-600 лева за извратени игри. Сводниците на свой гръб осигуряват гръб на девойките и ги пазели от нежеланите сблъсъци с полицията.

От 20 до 1 500 евро може да излезе компаньонка в България, като цената варира от класата на жрицата. По-елитните платени дами струват повече. На улицата проститутки чужденците търсят на Лъвов мост или по Околовръстното. Там цените са по-ниски. Курвите на улицата струват между 50 и 100 лева.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 5377 |14.07.2012 Петима нашенци арестувани в Испания за склоняване към проституция . 52| 7773 |02.06.2012 Българи, да се преклоним пред Ботев и загиналите за Отечеството! . 82| 8739 |27.05.2012 Жорж Ганчев: Ще спасявам Отечеството като Георги Раковски! . 1| 5439 |28.09.2011 Закопчаха Златния, клонявал малолетни към проституция

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads