Реклама / Ads
10| 9252 |23.07.2024 НОВИНИ

Недялко Недялков продаде агенция ПИК

.
Недялко Недялков (вляво) и Светослав Кантарджиев (вдясно)
Издателят Недялко Недялков продаде информационната агенция ПИК на медийната група "Селевкиди", управлявана от Светослав Кантарджиев.
 

Това става ясно от съобщение на сайта на агенцията.

 

Групата поддържа над 20 сайта у нас и в чужбина и е с гръцко участие.

 




Кантарджиев и Недялков вече са работили заедно в "Ню Медиа Груп" - издателя на вестниците "Уикенд" и "Всеки ден". Дружеството към момента е заличено.

 

Недялков отбелязва, че е имал няколко оферти за ПИК, но е предпочел Светослав Кантарджиев заради дългогодишния му опит в медиите и сходните виждания за това как се прави журналистика. "В идейно отношение по-скоро сме съмишленици", посочва Недялков.





По думите му за него ПИК никога не е бил финансов проект и е отказвал да го продаде на финансов инвеститор, който да го ползва за лични или политически цели.

 

Според Търговския регистър дружеството "Селевкиди" е с предмет на дейност: Вътрешна и външна търговска дейност, реклама, туристически услуги, ресторантьорство и хотелиерство, мениджмънт и маркетинг, посредничество при покупко-продажба, наемане и отдаване под наем и замяна на недвижими имоти, управление на недвижими имоти, консултантска, проучвателна, проектантска и строителна дейност, както и всяка друга дейност незабранена от закона.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 2143 |23.07.2024 ЕС ще преведе на Украйна идния месец първия транш на стойност 1,4 млрд. евро от замразените руски активи . 3| 2482 |23.07.2024 Банките все по-изобретателни с таксите - за банкомати, справки, обслужване..... . 5| 2187 |23.07.2024 Говорителят на Тръмп към автора на бетселъри: Стивън Кинг е глупак

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads