Реклама / Ads
6| 9230 |14.06.2021 НОВИНИ

Как се прави здраво сърце?

.
Откриха как кръвта да се движи свободно
 

Спре ли сърцето, спираме и ние. Увреждането му се случва толкова незабележимо и коварно, че буквално всяка секунда един от нас е застрашен. Но вместо да му помагаме, ние товарим най-важния си орган още и още – с тревоги, обездвижване и лоша храна, а искаме от него да ни служи дълги години. При такова „отношение“ – едва ли.

 

Ще се опомним ли?

 

Има си обаче начини кръвта да се движи свободно, а сърцето да е в безопасност и то не непременно с „тежка артилерия“ лекарства. Далеч по-щадящ метод е известен на медицинската общност. При това в лицето на природен продукт. Признат от самите кардиолози като помощник на сърцето, маслото от дълбоководните антарктически скаридообразни, известни като крил, пристига у нас през 2014-та година под името Visilife (Висилайф). Три негови предимства го изстрелват на челните места в класацията продукти за сърдечна подкрепа. Ето кои са те:

 

Здраво сърце: Стъпка 1 – „Удържане на разрухата“


.Стабилизирането на кръвното дългосрочно подобрява здравината и състоянието на съдовете

 

Подобно на вода в река, чието нормално протичане е затруднено от ерозията на бреговете, така и кръвта ни може да се „затлачи“ поради слабости в кръвоносните ни съдове. Изтощени от отровите (свободните радикали), които ежедневно циркулират в нас, те имат нужда от стабилизиране, за да осигурят здраво „корито“ за свободно протичането на кръвта.

 

Прецизно дозирано на капсули и цели 2000 пъти по-силно и от най-популярния антиоксидант – витамин С – маслото Visilife (Висилайф) прави точно това. То изчиства тялото от натрупаните отрови, удържа възпаленията и чак тогава възстановяването и поддържането на здрави сърце и кръвоносни съдове става възможно.

 

Здраво сърце: Стъпка 2 – „Отпушване“

 

При вече натрупали се наслоявания в реката, запушванията и нежеланите плитчини започват да пречат. Точно както става и с нашата кръвоносна система. Виновникът за това е всеизвестен – високият холестерол, който в много случаи може да се окаже фатален.

 

Силата на Visilife да действа като т.нар. дълбачка и да изчиства „лошия“ холестерол идва от пълното сходство между съдържащите се в него омега-3 мастни киселини и тези в човешкото тяло. Това му осигурява 50% по-добро усвояване и двойно по-бърз ефект. Възможно е да повлияе позитивно на липидния ни профил при прием дори само за 3 месеца, маслото от Крил Visilife се препоръчва за „храна“ на сърцето и цялата кръвоносна система дългосрочно и редовно. Регулирането на холестерола по този начин позволява на кръвта да тече свободно, без опасност от запушвания.

 

Здраво сърце: Стъпка 3 –„Брегоукрепване и поддръжка“  

 

Ако питате речните специалисти какво следва след отпушването, ще ви кажат единодушно: брегоукрепване. Ако пък попитате кардиолозите какво се прави след коригирани нива на холестерол, ще ви кажат същото, но с други думи – поддържане на здрави съдове. За целта и в двата случая е нужна надеждна помощ. Такава за сърцето и кръвта осигурява Visilife като подпомага контрола на кръвното налягане. Така стабилизирано, течението на кръвта няма да продължи да омаломощава стените на съдовете, а това дългосрочно ще подобри здравината и състоянието им.

 

Всички тези стъпки бързо дават резултати. Урегулираният сърдечен ритъм вече няма така да ни тревожи, а апаратът за кръвно по-често ще стои прибран в шкафа.


.

 

Можете да откриете Visilife в най-близката аптека до вас.

 

Повече информация за Visilife може да намерите ТУК >>>

 

Източник: visilife.eu

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 7286 |11.06.2021 Доц. Александър Христов: Имаме уникално служебно правителство и хиперактивни министри . 3| 5017 |10.06.2021 Георги Георгиев пред Фрог: Гешев да си направи селфи от кабинета, за да докаже, че е влязъл там . 5| 3610 |10.06.2021 Елена Йончева пред The Financial Times: Големият въпрос сега е кого са корумпирали в правителството на България . 11| 4492 |10.06.2021 Проф. Минчо Христов: Трябва да направим всичко необходимо ГЕРБ да не се върне на власт

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads