Реклама / Ads
3| 6084 |29.06.2021 НОВИНИ

Как се прави здраво тяло?

.
Страдаме без вещества от първа необходимост
 

Отваряш хладилника: празен. Обаче по навик го отваряш пак и пак, сякаш следващия път ще има нещо. Но как, щом не е зареден? „Празно“ и „гладно“ остава и тялото ни, когато му липсват вещества от първа необходимост. Само дето няма как да отворим и да проверим.

 

 

До кога ще ходим „гладни“?

 

Тялото дълго ще мълчи, макар да го мъчи недохранване. Но скоро, щом се сринем напълно, ще започнем да търсим под вола теле (някаква болест), а диагнозата най-често ще е съвсем проста – „липси“.

 

Уви, начина ни на живот и еднообразното хранене никак не ни помагат. Очевидно трябва нещо наистина работещо да се намеси и то такова, че организмът да го разпознае като „свое“ и да не го изхвърли твърде бързо. Това означава две неща: 1 - да е лесно за усвояване, за да не мъчим тялото и 2 -  да е „живо“, също като него.

 

Добрата новина е, че екип от френски учени вече са се досетили за нуждата от подобна подкрепа. Тяхната различна разработка, наречена LiveVitamins (Живи витамини), в три стъпки успява да „направи“ от сринатото тяло отново здраво:

 

Здраво тяло: Стъпка 1: „Зареждане“


.Изтощението и болестите не идват случайно - липсата на важни вещества срива без да пита.

 

Как изглежда хладилник с 22 продукта? Пълен. Точно толкова са витамините и минералите в LiveVitamins, при това не от първа, а от жизненоважна необходимост. Както не можем без хляб например, така тялото не може без витамините С, А, D3 и Е. Както олиото е незаменимо в кухнята, такива са за организма и витамините от група В (B1,B2, B3, B5, B6, B9, B12). Не можем без яйца, мляко и сирене – същото е и с минералите: цели 10 от най-важните са поместени в LiveVitamins.

 

А удобното „зареждане“ е друг ценен бонус – все едно да отидеш в магазина и без да губиш време в избиране на продукти, директно да вземеш предварително приготвена зя теб кошница, пълна с най-предпочитаните продукти на твоето домакинството. По подобен начин, осигурявайки наведнъж необходимите ценни вещества в удобна капсула за ежедневен прием, тялото вече не стои „гладно“ нито ден.

 

Здраво тяло: Стъпка 2: „Техническа изправност“

 

За да не стоим гладни, не е достатъчно само да си зареждаме хладилника. Трябва той да работи. В противен случай до дни всичката храна ще отиде на боклука.

 

Същото е с витамините и минералите – тялото бързо ще ги изхвърли, ако не „работят“, т.е. са в неподходяща форма, за да бъдат пълноценно усвоени. По подобен начин праховите или разтворими във вода форми често минават и заминават през организма без той въобще да се „усети“.

 

LiveVitamins работи различно. Благодарение на отличителната си технологията (LICAPS™), ценните вещества са предварително разтворени в масло, което позволява витамините и минералите да останат в тялото максимално дълго време и да се абсорбират качествено, вместо да отидат на боклука.

 

Здраво тяло: Стъпка 3: „Удължен срок на годност“    

 

Като зареден и добре работещ хладилник, тялото ни вече е пълно догоре с „прясна храна“. За да останат витамините и минералите възможно най-дълго време „пресни“, разработчиците на LiveVitamins стигат по-напред от всички останали с още една стъпка. Те успяват да разтворят полезните вещества без да ограбват „живостта“ им, като не ги обработват термично. След това затварят сместа херметически в специална капсула. Това позволява ценните съставки да останат напълно активни и жизнеспособни, за да могат да си свършат работата – да изхранят всяка клетка.

 

Ползите от това пълноценно „хранене“ директно се отразяват на здравето. Постепенно отделните органи заработват с лекота, общата ни енергия се повишава, а това започва да личи и отвън. Скоро съмненията дали сме болни от това или друго отшумяват, защото тялото вече разполага с нужния му ресурс само да се поддържа.  


.

Можете да откриете Live Vitamins в най-близката аптека до вас.

 

Може да прочетете повече за Live Vitamins ТУК >>>


Източник: Live Vitamins

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 4351 |22.06.2021 Борисов привика международните наблюдатели за изборите. Жалва им се за служебното правителство . 4| 3291 |19.06.2021 Подобрява се здравословното състояние на патриарх Неофит . 7| 7805 |21.06.2021 Как се прави здрав корем?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads