Реклама / Ads
3| 7362 |03.06.2016 НОВИНИ

Николай Спасов е новият шеф на МВР в Добрич

.
Източник: Топновини
Комисар Николай Спасов е новият директор на Областната дирекция на МВР в Добрич. Досега той бе зам.-директор на дирекцията във Варна. Веселин Колев е упражнил правото си за прекратяване на правоотношения със системата на МВР поради придобиване право на пенсия и вече не е служител на МВР. Зам.-директорът Костадин Харитов вече е служител на ОД на МВР – Варна.
 
Комисар Николай Викторов Спасов е роден на 18 март 1978 г. в  София. Завършил е УНСС – икономика и управление – бакалавърска степен, по-късно магистърска в специалността „Публична администрация“. Преминал е едногодишно обучение в Академията на МВР.

На работа в МВР  постъпва през 2008 г. на длъжност разузнавач I степен в сектор "Противодействие на криминалната престъпност" към VІІІ РПУ при СДВР. Работил е в ГД „Борба с организираната престъпност“, бил е началник на криминална група в полицейски участък към VІІІ РПУ. Последната му длъжност в София е била началник на група „Престъпления против собствеността“ при Първо РПУ на СДВР.

За зам.-директор на Областната дирекция на МВР във Варна бе назначен през май миналата година, скоро след назначаването на директора й Даниел Пашов, който също е от София и е работил в VІІІ РПУ.

В края на миналата седмица Веселин Колев и Костадин Харитов са били в Министерството на вътрешните работи. Дадена им е възможност да изберат дали да пуснат рапорт за пенсиониране или да се съгласят да бъдат преместени на друга служба. До това се стигна след създадено напрежение в дирекцията и сигнали  до ръководството на МВР и възложени проверки от Инспектората срещу двамата. Проверките са приключили и всики сигнали са неоснователни, каза Георги Костов. Ръководството на МВР обаче било обезпокоено, че има "тежък, дълбок личностен конфликт между хората, които трябва да направят организацията, така че да подобрят сигурността в региона и обществото да се чувства по-добре".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5056 |25.05.2016 Вижте кой е новият лидер на талибаните? . 3| 4732 |23.05.2016 Александър Ван дер Белен е новият президент на Австрия . 3| 5132 |18.05.2016 Новият гл. архитект обеща още улици като ”Витошка” . 2| 5074 |18.05.2016 Новият директор на БНР: Ще върна диалога между водещи и редактори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads