Реклама / Ads
13| 8815 |05.04.2019 МИСТЕРИИ

Николина Ангелкова: Техническа е грешката в декларацията ми

.
Николина Ангелкова
Погрешка през 2011 година, когато съм влязла в политиката, е записана по-ниска цена в декларацията ми. Отбелязана е данъчната оценка вместо продажната цена, защото и двете суми присъстват в нотариалния акт. Това е чисто техническа грешка.
 

Това каза министърът на туризма Николина Ангелкова пред Нова телевизия като обяснение защо в публичните й декларации фигурира разминаване в цената на жилището, за което вчера съобщи Валери Симеонов.

 

Тя отново обясни, че апартамента й е подарък от родителите й, които имат високи доходи.  Преди политическите й постове тя също е заемала високоплатени ръководни позиции и доходите й са легални. Многократно повтори, че жилището е купено е през 2008 г., когато тя не е била в политиката.  Родителите й са купили и апартаментът, който се води на името  на дъщеря й. 

 

Не съм очаквала такова внушение от страна на Валери Симеонов. Родителите ми се занимават с частен бизнес от 1991 г. Парите им са декларирани надлежно. Имотът е купен в груб строеж, както пише и в нотариалния акт.

 

По думите на Ангелкова Валери Симеонов има фиксация върху нея и не може да си обясни защо всяка година преди летния сезон той се активира със силни чувства към нея. "Какъв е личният интерес от страна на Валери Симеонов към мен. Защо при наближаване на летен сезон има силно изразяване на чувства от този човек. Има ли Симеонов интерес към мен или поста ми", попита министърът. 

 

"Декларирала съм пред Сметната палата имотите ми, лекият ми автомобил и над 300 хиляди лева влоговете, които имам. Влезнала съм в политиката с достатъчно средства и мога да докажа всеки един лев, който съм изкарала и похарчила", разкри още Ангелкова.

 

Министърът на туризма все ощ не е имала среща с премиера Бойко Борисов, на която да се говори конкретно по темата с имотите й и конфликта със Валери Симеонов, стана ясно от думите й.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 7097 |02.04.2019 Лукарски: Ал. Йорданов едва ли ще разхожда белите си хавлиени чорапи в Страсбург . 0| 4538 |02.04.2019 Голи еколози се появиха в британския парламент за Брекзит . 17| 9022 |01.04.2019 Пламен Георгиев ипотекирал терасата, която уж не притежавал . 12| 9723 |01.04.2019 Пластмасов Бойко със светещи очи се извиси на ”Гарибалди”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads