Реклама / Ads
7| 5159 |16.03.2017 НОВИНИ

Нинова към столичани: Край на паралелната София, нека не търпим кражбите

.
„Обръщаме се към софиянци и ги питаме- докога ще търпим тези кражби и корупция в Столична община. Чрез големите поръчки паралелната държава краде от парите на столичани. Така хората се оказват в две паралелни лица на София - едните в центъра на лъскавото, другите - втора ръка“. Това заяви в Люлин лидерът на БСП Корнелия Нинова.
 
Тя обясни, че в момента се прави конкурс за междуградските линии и отново се дават на приближената до ГЕРБ фирма на Ивайло Константинов, общински съветник от партията им. Нинова бе категорична, че левицата  иска от Фандъкова до утре да прекрати този конкурс и да го направи прозрачен за опозицията и медиите.

Корнелия Нинова се срещна с незрящи хора от квартала, чиито блокове по думите й са типичен пример за другото лице на София. Тя пое ангажимент за промени в Закона за интеграцията на хората с увреждания. „БСП и в опозиция, и в управление винаги е била в защита на хората в неравностойно положение, като винаги е настоявала средствата за тях да се увеличават всяка година“,  припомни лидерът на БСП. Относно балнеолечението им Нинова заяви, че предварителното заплащане и по-късното възстановяване на средствата "блокира" изпълнението на текста, с който се помага на тази група хора. „Като нямаш пари да ги внесеш, какво ще чакаш после да ти връщат нещо“, каза още тя. „Всички ресурси са съсредоточени в центъра. Ние искаме всеки гражданин на столицата да се чувства равнопоставен и равноправен. Държават тук трябва да влезе в пълната си роля и да се погрижи за такива хора“, категорична бе тя.  По думите й за ГЕРБ социалната тема- доходи, придобивки, помощи за слаби хора -не са важни. Те имат други приоритети – магистрали, кражби, паралелна държава. „Искаме да променим досегашното управление и да ви дадем полагащата ви се грижа, управлявайки държавата“, заяви Корнелия Нинова и подчерта, че това може да се случи и ще има достаъчно средства, ако се спре паралената държава, която струва на българския народ 10 млрд. всяка година.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 4815 |15.03.2017 Нинова: Върховенство на закона или телефона? . 7| 4913 |10.03.2017 Нинова: Радев опроверга поредната лъжа на националните предатели от ГЕРБ . 4| 5209 |10.03.2017 Борисов: За Нинова президентът национален предател ли е, като е гласувал за СЕТА? . 0| 3372 |10.03.2017 Земята слабо се разтресе край Чирпан

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads