Реклама / Ads
1| 2490 |26.02.2024 НОВИНИ

Нова жалба за сексуално посегателство е подадена срещу легендата на френското кино Жерар Депардийо

.
Жерар Депардийо Източник: БГНЕС
Нова жалба за сексуално посегателство е подадена срещу легендата на френското кино Жерар Депардийо. Декораторка твърди, че по време на снимки на филм през 2021 г. актьорът е оказвал сексуален тормоз над нея, съобщи БТА.
 

Адвокат Карин Дюрийо-Диболт потвърди, че е предала жалба на парижката прокуратура, в която се отправят обвинения за сексуално посегателство, сексуален тормоз и сексистки обиди. Правозащитничката вече защитава актрисата Шарлот Арнулд, която е предполагаема жертва на изнасилване, довело до повдигане на обвинение срещу Депардийо през декември 2020 г.

 

От парижката прокуратура не са потвърдили, че жалбата е подадена, а адвокатите на Депардийо не са се изказвали по въпроса. Според Дюрийо-Диболт новооповестените факти датират от 2021 г. Предполага се, че посегателствата се е случили в Париж по време на снимките на филма Les volets verts, режисиран от Жан Бекер. Жената, подала жалбата, се казва Амели и е на 53 години.





По думите й пред интернет изданието "Медиапар" актьорът е направил редица неприлични забележки по време на снимките в Париж на 10 септември 2021 г., а по-късно я е "сграбчил брутално" и я е "хванал за кръста, корема, стигайки до гърдите". Предполагаемата сексуална агресия е била преустановена от бодигардовете на френската знаменитост.

 

Преди две седмици жалба за сексуално насилие през 2014 г. срещу Жерар Депардийо подаде бивша асистентка. По време на снимките на филма Le Magicien et les Siamois тя е била на 24 години.





Депардийо, който е на 75 години, беше обвинен през декември 2020 г. в изнасилване и сексуално посегателство след жалба от актрисата Шарлот Арнулд, която информира за две изнасилвания в края на август 2018 г. в дома на актьора в Париж.

 

Жалбата на актрисата Елен Дарас, която обвинява Депардийо, че я е нападнал сексуално по време на снимки на филм през 2007 г., е отхвърлена поради давност.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2582 |26.02.2024 Цветелина Пенкова влезе в топ 40 на най-влиятелните млади евродепутати . 3| 2531 |26.02.2024 Навални е убит, за да бъде осуетена размяната му с руския агент Красиков . 1| 2620 |26.02.2024 Денков към Зеленски: Вече е ясно, че целите на Путин се разпростират извън украинската държава /ВИДЕО/ . 17| 8895 |26.02.2024 Народът пита: Защо Гешев не е убил досега Сарафов? Забравете за операция „Чисти ръце“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads