Реклама / Ads
28| 11294 |14.01.2020 ГЛАСЪТ

НСО да пази А.Д. и Д.П. по тарифи? Нека и гвардейци да има, и мавзолей

.
Пеевски и Доган
Водната криза си е водна криза, но има и по-важни неща от нея. Ето например от ДПС предлагат промени в закона за НСО. По-конкретно пишат как държавата да осигурява охрана на Ахмед Доган и Делян Пеевски. Началникът на НСО трябвало да предлага важните фигури, които са в опасност, а министърът на финансите да утвърди тарифа, по която застрашените сами да си плащат охраната.
 

Ефектът е: държавата няма да се охарчва, а най-ценните за нацията субекти ще са живи и здрави. И богати, допълваме уместно.

 

Ето такъв текст предвиждат патриотите от ДПС за промяна на Закона за НСО „в съответствие с поетия от председателя на ДПС Мустафа Карадайъ ангажимент относно охраната на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган и депутата от ПГ на ДПС г-н Делян Пеевски“, съобщава централата на движението.

Законопроектът е внесен от депутатите Мустафа Карадайъ, Делян Пеевски, Йордан Цонев и Хамид Хамид. Както се полага.





Целта е охраната на тези лица да не е за сметка на бюджета на Националната служба за охрана, като по този начин ще се постигне значителна финансова дисциплина и ограничаване на разходите за охрана, без да се засегнат неприкосновеността и правата на охраняваното лице. Дотук добре, но двата колоса заслужават много повече.

 

Затова група граждани предлагаме още:

 

- Освен да се охраняват от служители на НСО, които са обучавани и тренирани за сметка на българските данъкоплатци, на Доган и Пеевски да се осигури официална защита от главния прокурор, КПКОНПИ, НАП, ДАНС и МВР поради тяхната огромна ценност за нацията. Неофициална те имат, време е за официална такава.

 

- Всяка сутрин пред Боянските сараи и х-л „Берлин“ почетна гвардейска рота да посреща с почести двата стълба на държавата.

 

- Най-добрите майстор готвачи да се грижат за дневното меню с подбрани дарове от българската земя.

 

- Специално избрани лекари гастроентеролози да полагат всекидневни грижи за перисталтиката и редовното изхождане на техни величества.

 

- Военни специалисти и техника да поемат охраната на имотите, фирмените офиси, ТЕЦ-ове, ВЕЦ-ове и пр., притежавани от двамата безценни.

 

- Министърът на финансите и екип експерти официално да поемат валутните операции разпределението на паричните потоци на Доган и Пеевски към офшорки и чужди банки.

 

- Външното и военното разузнаване да им докладват всяка сутрин за обстановката на тихия фронт, както отдавна правят другите тайни служби. Ред трябва, ред.

 

- Да се определи график, по който ученици, студенти, трудещи се и пенсионери да могат да изразяват своето възхищение и благодарност към двамата строители на нова България.

 

- На мястото на Мавзолея на Георги Димитров да се издигнат два нови белокаменни мавзолея за Доган и Пеевски. Господ здраве да им дава, но нека сме готови, ако ги изненада някоя американска ракета… Сакън.

 

- Поради тяхното рядко появяване на живо, Вежди Рашидов да организира извайването на восъчни фигури, пред които населението и колегите им политици и олигарси да могат да изразяват своите дълбоки чувства към двамата национални герои.

 

- Предлагаме също правителството директно да им дава по един милиард годишно по някоя програма, я за селски райони, я за ремонт на язовири. Да не губят време, тези соколи на политиката и бизнеса, за печелене на обществени поръчки, придобиване на активи на КТБ, засмукване на чужди фирми и бизнеси, което пък налага цялата държава да им съдейства. Излишно е.





- Да не забравим: всички министерства и учреждения да се абонират за изданията на Пеевски. Това ще повдигне нивото на свободното слово и свободата на медиите. Стига това 111-о място ни е боло очите!

 

- Да продължи и да се усъвършенства практиката критикуващите Доган и Пеевски и свързващи ги с мафиотски модел да попадат под цялата тежест на закона - институциите знаят как. Да се ползва натрупания опит на прокуратурата и КПКОНПИ.

 

- Рождените дати на двамата - 29 март и 27 юли - да бъдат обявени за национални празници.

 

- Да се въведе отново самооблагането, за да могат всички граждани да дадат доброволно средства за построяване на техни паметници в цялата страна, а също и в чужбина, където 2,5 млн българи тъгуват за двамата възрожденци и будители от нов тип.

 

Това са нашите скромни допълнения.  

 

Предлагаме още поправката „Доган-Пеевски“ в закон за НСО да бъде гласувана в Народното събрание на 19 февруари. Нека по този начин народните избранници и всички ние почетем паметта на Апостола, който ако можеше да види отгоре какви ги вършим, щеше да ни… Е, знаете какво щеше. 

 

Група граждани

 

П.П. Много молим НСО и важните фактори в държавата да кажат най-после, кой заплашва любимите на цял народ национални и интернационални дейци, та да се реши този проблем. Ще излязат спонтанно момчетата с агнешките главички и с плакатите в подкрепа на новия главен прокурор по улиците. Българският народ знае как да пази своите любимци…

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 20554 |31.03.2019 От некадърност или по заповед вътрешният министър закриля корумпирани ченгета . 65| 18362 |08.07.2014 Пази, боже, българин на „македонски” да „прозборува” . 35| 9961 |01.01.2014 Патриарх Неофит: Докле имаме време, нека правим добро на всички

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads