Реклама / Ads
0| 21501 |15.06.2022 НОВИНИ

Obozrevatel: Путин изпаднал в кома, Кремъл спешно разработва сценарий за предаване на властта

.
Владимир Путин Източник: БГНЕС
Разузнаването разпространи информация за влошаване на здравето на руския диктатор Владимир Путин след неуспешна хирургична интервенция за отстраняване на раков тумор. Според източниците президентът на Русия изпаднал в кома.
 

Тайните служби, позовавайки се на свои източници в Кремъл, съобщиха, че обкръжението на Путин е започнало да подготвя т. нар. „транзит на власт“ – да търси наследник на „трона“, пише OBOZREVATEL. Според медията това ще бъде възможно да се провери много скоро, когато Кремъл ще коментира отказа от преговори между Украйна и Руската федерация на ниво президенти.

 

Според разузнаването президентът на Руската федерация е в интензивно отделение, където животът му се поддържа с помощта на изкуствени системи. Твърди се, че Путин показва всички признаци на инхибиране на рефлексите на мозъчния ствол, тялото му не реагира на болка.

 

Лидерът на Руската федерация е в състояние на разрушителна кома, твърдят източници от разузнаването.

 

Обкръжението на диктатора по всяка вероятност е решило да скрие информация за състоянието на Путин. Те планират да държат всички в неведение, докато Кремъл не определи кой ще наследи руския президент.

 

Дотогава неговият двойник ще се появява на публични места вместо руския лидер, което ще позволи създаването на желания образ за медиите.

 

Очаква се скоро руският външен министър Сергей Лавров да се обърне към турския президент Реджеп Тайип Ердоган с молба той да обяви дългоочакваната среща между Владимир Путин и украинския президент Владимир Зеленски, на която ще трябва да присъства и турският лидер.

 

Източници обаче твърдят, че според плана на Кремъл тази среща няма да се състои, тъй като в Руската федерация не искат да рискуват да разкрият смяната на Путин с двойник.

 

Русия възнамерява да обвини Украйна, нейната предполагаема неконструктивна позиция и Владимир Зеленски за неосъществяването на тази среща, която тепърва ще бъде обявена в Русия. За това на Украйна ще бъдат предложени очевидно неприемливи условия.

 

OBOZREVATEL обаче предупреждава, че информацията все още не е официално потвърдена.

 

Превод и редакция: Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3089 |15.06.2022 Шолц отказва напълно да национализира Gazprom Germania, за да не ”разсърди” Путин . 0| 6137 |14.06.2022 Бившият разузнавач Маломуж: Ще започне ли Путин нова офанзива срещу Киев? . 0| 3888 |13.06.2022 Кремълски пасианс: Кой ще наследи Путин? . 0| 4987 |13.06.2022 Хенри Кисинджър: Путин е глава на една пропадаща страна и вече загуби чувство за мярка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads