Реклама / Ads
36| 13672 |18.03.2016 НОВИНИ

Октай пред Фрог: Както разграбиха КТБ, така ще унищожат „Булгартабак

.
Осман Октай
Сигналът, че се посяга върху модела #КОЙ дойде в деня, когато на главния секретар на МВР Георги Костов беше разпоредено да даде пресконференция за това, че се назначава охрана на депутата Делян Пеевски. Това каза пред Фрог нюз бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай.
 
След това се появи информация, че са поставени под контрол всички имоти, към които семейството му има отношение. Появи се във вашият сайт информация, че хора на ДАНС са влизали в хотел „Берлин”. Тази информация не беше официално обявена, но от тогава насам се говори, че е сложено началото на разрушаването на модела КОЙ. По всичко личи, че е дадена заръка Делян Пеевски да бъде изваден от играта. Тези, които изпълняват този сценарий,искат да стигнат до всички възможни информации, с които разполага той и може да ги дискредитира. Все пак години наред са били съучастници при изграждането на този модел и са наясно, че Пеевски не е безопасен.

Докато „Булгартабак” не намери нови собственици и нови пазари, няма как тютюневата компания да се реанимира. Тя следва пътя на КТБ. Така както беше разрушена банката и до ден днешен всички истински грабители се опитват да прикрият следите си около разграбването на КТБ, така ще се разруши пирамидата „Булгартабак”. Точно по този начин се разрушава една от структурите за финансиране на модела КОЙ. Знаете, че след КТБ се намери друга банка, която да обслужва тези грабители. Сега ще се опитат да намерят други собственици на компанията. Има нещо много интересно, което си струва да се отбележи. При елиминирането на различни периферни обръчи се провокира голямо напрежение между премиера Бойко Борисов, който е под контрола на западните партньори и Цветан Цветанов и неговият обръч от кметове в страната.

След като Цветанов преодоля заложническото си време от прокуратурата, провокира напрежение между парламентарната си група и Бойко Борисов. Цветанов е тръгнал по погрешен път на реванш. Връзката между модела #Кой и съдебните власти е бил не толкова с Борисов, колкото с Цветанов. Не случайно навремето неговият кабинет, като шеф на МВР, е бил посещаван над 30 пъти от Делян Пеевски и Сотир Цацаров. Тогава Цацаров е бил кандидат на Доган или сарайско-библиотекарската групировка за поста главен прокурор. Днес ударите около обръчите на кметовете в пътното строителство изнервят хората около Цветанов. При всички случаи ще има развитие на това напрежение.

И днес, след всичко което се случва, съм по-убеден, че отиваме на предсрочни избори 2 в 1 през есента. И днес съм по-убеден, че кандидатът на ГЕРБ за президент ще се казва Бойко Борисов. Ще има жена, която ще оглави ГЕРБ след ерата Борисов. Цветанов, както всички играчи, които са играли втора роля в дадена партия и са си въобразили, че те печелят изборите, че те ръководят партията и че кадрите са техни, винаги са били в губеща роля. Аз минах през този път, без да съм си въобразявал, че аз ръководя изборите и кадрите на ДПС.

Борисов и Доган никога не са имали директна връзка. Между тях са били посредници, които са осъществявали допирни точки при заиграването. Ако трябва дадена кандидатура на ГЕРБ, да бъде дискредитирана, тя обезателно ще се подкрепи от ДПС. Тези посредници това правеха. Моделът # КОЙ и Цветанов вървят срещу Бойко Борисов, иначе нямаше как да си обясним, защо личните хора на Цветанов така грубо призоваха премиера да отстрани хората на ДСБ. Направиха го, като че ли той им е подчинен. Познавайки Борисов, няма начин такава позиция да не го подразни. Той добре знае откъде му идва.

Най-голямата грешка в тази декларация на ГЕРБ е искането не само да се изхвърлят кадрите на ДСБ, но и на двамата любими министри на Борисов- Петър Москов и Николай Ненчев. Разрушаването на модела КОЙ ще доведе до разрушаване на политически формации- ДПС, РБ и дори ГЕРБ. Главният прокурор Сотир Цацаров вече пробва да се дистанцира от модела КОЙ. Това ще се опитат да направят и тези застрашени от разпадане формации, давайки ясен знак, че са овладели компрометиращите материали около мафиотския кръг.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 4325 |17.03.2016 Ченгета на протест пред НС . 19| 10666 |17.03.2016 Адв. Екимджиев за Фрог: Карикатурният ни елит може да ни „изключи” от ЕС . 11| 10133 |17.03.2016 Само във Фрог: Вижте развалените договори на "Булгартабак" с Афганистан и Северен Ирак . 10| 5592 |17.03.2016 Д-р Тодоров пред Фрог: Предатели в УС на БЛС спасиха кожата на Москов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads