Реклама / Ads
10| 15357 |06.11.2017 ПОЛИТИКА

Октай: По време на председателството Борисов за трети път ще абдикира и ще обвини патриотите

.
Осман Октай
Доган има много говорители. Митко Тадаръков не прави изключение. Той лъже, че познава Доган от 25 години. Това каза бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай пред Люба Кулезич по БиАйТи.
 

Никой не може да каже кой кой е в публичното пространство. Тадаръков  е лъжец, познавам го от  1991 г. Той лъже, че познава Доган  и е толкова близък с него. Не ми се говори за хора, които успяха да използват модела Доган.

 

ДПС  се превърна в партия от двама души- Доган  и Пеевски . Те са значимите фактори,  контролират всичко. От тяхно име излизат различни говорители. Доган  съм го чувал да казва :  Аз мога да запаля държавата. Изнудването продължава, но това няма как да се случи с турците в България. Има обаче цигани, българо -мохамедани,  които могат да бъдат употребени.  Каракачанов е толкова фалшив патриот. Бях в ръководството на  ДПС, когато поискахме да има ислямски висш духовен център.

 

Патриотите  скачаха като ужилени тогава. 10 години мълчаха да влиянието за Дианета. Днес Каракачанов предлага нашата идея и я приема  съвсем нормално. Ако нямаше модела Доган, нямаше да ги има и патриотите. Те взаимно си сътрудничат. Това са опасни явления за политическа употреба. Те взаимно се употребяват.

 

Защо никой не си зададе въпрос колко струват разходите за Сараите? НСО  харчи по 2 млн. всяка година за охрана на Доган.

 

За първи път вкараха в закона  да се охранява и цивилен гражданин. Цялото  политическо статукво е в играта. Раздават се пари на калпак без реформи. Това са нашите средства. Сега искат тишина заради европредседателството. Мен тишината в политиката ме плаши. Сега има политическо заиграване кой колко ще вземе. Тази тишина ще избухне по време на председателството. Хората не виждат смисъл да протестират. Когато дойде председателството ще има много протести и вълнения, за да ни чуе Брюксел.

 

По време  на председателството Борисов за трети път ще абдикира и ще хвърли вината върху патриотите. Следващата година през есента ще има парламентарни избори. ДПС  не искат да свалят правителство.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3999 |06.11.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 4204 |05.11.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 4150 |04.11.2017 Предимно слънчево време днес

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads