Реклама / Ads
12| 6270 |10.11.2022 НОВИНИ

Полиция прибра тази сутрин кметиците Десислава Иванчева и Биляна Петрова. Осъдени са на 7 и 5 години, карат ги в Сливен

.
Десислава Иванчева, Биляна Петрова
ПРИЯТЕЛИ, ОСЪДЕНА НА СЪМ НА 7 ГОДИНИ. СЛЕД 30 МИН. ЗАМИНАВАМ ЗА ЗАТВОРА В СЛИВЕН! Това написа тази сутрин във Фейсбук бившият кмет на район ”Младост” Десислава Иванчева. Тази сурин към 7,30 ч. трима полицаи са позвънили на вратата на дома й и без да се церемонят я предупредили, че има половин час да си стегне багажа, за да я откарат към Сливенския затвор.
 

На въпрос дали има произнесена присъда, полицаите отвърнали, че " не я интересува", просто трябва да изпълнява.

 

Жената е изпаднала в паника.

 

Позвъниха и щом видях на вратата трима униформени, разбрах, какво се случва. Ужас! Просто не знам вече... Нито да се ядосвам, нито нищо. Не знам какво да кажа вече! Знам че така става. След братя Галеви нищо не казват, а идват внезапно и те арестуват, за да не избягаш. Последните седмици като излизах непрекъснато се оглеждах. Това е… Ще чакаме съда в Страсбург. Това са още поне година-две… Дотогава… Смениха състава на ВКС, който гледаше нашето дело. Разбрах още тогава какво са решили…- това сподели Биляна Петрова по телефона за Фрог нюз.

 

Ще има какво да отчете прокуратурата пред Брюксел! Има осъдени за корупция, ще кажат, но всички знаят, че цялото това дело бе скалъпено. Това заяви на свой ред съпругът на Биляна Петрова.

 

Научихме, че двете жени ще бъдат заведени в съдебната палата, където да им се прочетат присъдите на ВКС. Юристи заявиха пред Фрог нюз, че Деси и Биляна вероятно оттам директно ще бъдат закарани в Сливен, защото "нямат работа в Съдебната палата".

 

Засега се знае, че Десислава Иванчева е осъдена на 7 години затвор, а Биляна Петрова на 5 години. Но тази информация все още не е потвърдена.

 

Не е ясно какво ще се случи с детето на Десислава Иванчева - Валентин - Александър, което роди преди близо година. Предполага се, че ще бъде дадено на приемно семейство.

 

Очаквайте подробности!




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3125 |09.11.2022 Сблъсъци с полицията на протестите в Атина и Солун . 0| 2986 |09.11.2022 Бивш шеф на Гранична полиция: Недостигът на човешки ресурс е около 3500 служители . 0| 3416 |09.11.2022 Карадайъ гневен на ГЕРБ: Помним и други министри, които превръщаха полицията в партийна милиция . 0| 3118 |08.11.2022 Отменя се отбелязването на празника на Националната полиция след убийството на границата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads