Реклама / Ads
0| 2159 |10.09.2024 НОВИНИ

Остават броени часове до Red Bull Soapbox Race!

.
В състезанието се включва и световният рекордьор за най-дълъг loop с BMX и атлет на Red Bull - Джордж Нтавутян.
 

Red Bull Soapbox Race се завръща за 3-ти път в столицата на 14-ти септември. Към събитието се присъединява и още едно звездно име! BMX атлетът на Red Bull Гърция Джордж Нтавутян ще бъде част от събитието заедно с едни от най-дорбите байкъри в страната. Пригответе се за зашеметяващи каскади, превъртания и скокове, докато тези атлети демонстрират своите умения на трасето на Red Bull Soapbox Race!


София, 10.09 - Приготви се, София! На 14 септември 2024 г. улиците на града ще бъдат изпълнени с усмивки, креативност и адреналин, когато Red

Bull Soapbox Race ще се завърне в столицата. Екипи от цялата страна завършват своите самостоятелно изградени soapbox колички, за да участват в едно от най-забавните и нестандартни състезания за годината. Очаквайте изумителни дизайни, весели костюми и незабравимо изживяване, когато тези ръчно направени превозни средства се спуснат по вълнуваща писта!


За Джордж Нтавутян

 

.

Джордж Нтавутян е известен BMX атлет, признат за своите смели каскади и иновативни трикове. Като атлет на Red Bull, Джордж си е спечелил репутацията на човек, който разширява границите на възможното върху две колела. Неговият впечатляващ набор от умения включва високи скокове, технически превъртания и маневри, които предизвикват гравитацията, което го прави изключителен в света на екстремните спортове. Със страст къмBMX от ранна възраст, Нтавутян е участвал в  множество международни състезания, където неговият безстрашен подход и креативност са завладявали публиката по цял свят. Неговите изпълнения не само подчертават атлетизма му, но и неговата отдаденост да вдъхновява следващото поколение BMX състезатели.


Освен, че ще видят спускането му на 14-ти септември, феновете на атлета ще могат да се срещнат и поговорят с него по време на събитето от 15:00ч. в шатра "Meet & Greet".


Част от журите тази година ще бъдат и Red Bull представители, включително кайтсърфистът Никола Абаджиев и катерачката Алекс Тотокова. Всеки член на журито ще внесе своята експертиза и индивидуалност, като ще осигури на участниците предизвикателството да впечатлят както

публиката, така и съдиите. 


.

Присъединете се към забавлението!

Red Bull Soapbox Race 2024 е събитие за всички възрасти, изпълнено с вълнение, изненади и забавление. Независимо дали идвате да подкрепите любимия си екип, да се насладите на креативните дизайни или да станете свидетели на зашеметяващото BMX шоу, това е ден, който не искате дапропуснете.

 


.


Детайли за събитието:


Дата: 14 септември 2024 г

Място: бул. Черни връх – отсечка между ул. Джеймс баучер и бул.

Арсеналски

Час: от 12:00 ч. до 18:00 ч.


Повече информация ще намерите в страницата на събитието във Facebook и

@redbullbulgaria

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 2178 |10.09.2024 „Летище София с нови амбиции: Проектът за Терминал 3 е тук“ . 31| 3659 |10.09.2024 “Украйна забранява българския език, репресира българите”? Дали? Категоричното доказателство защо това е пропагандна лъжа . 3| 2177 |10.09.2024 Три години затвор за московски ракетен инженер за надписи „Путин е крадец“ и „Слава на Украйна“ . 0| 2176 |10.09.2024 Първата ни ракета Григор Димитров ще има открит урок за деца на 17 септември

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads