Реклама / Ads
54| 10697 |01.11.2020 НОВИНИ

”Отровното трио” обяви край на протестите в сегашната им форма

.
Арман Бабикян от ”Отровното трио” обяви край на протестите. Основният мотив е да се съхранят усилията на лекарите и сестрите, които се борят с епидемията.
 

"Това е солидарност с българските граждани в бели престилки. Те също ни подкрепяха месеци наред и говориха от тази трибуна. Днес ги няма", посочи Бабикян.

 

Той обеща, че "Отровното трио" ще продължи да информира гражданите за различни акции, а натискът върху системата ще продължи.

 

"Днес, в Деня на народните будители, можем спокойно да отчетем, че събудихме 67% от гражданите, че събудихме световните медии за корупцията в България. Че властта загуби над 400 000 гласа. Засега. Че събудихме Европейския парламент. Милиони българи разбраха, че царят е гол. Гласът си настигнаха стотици учени, интелектуалци, професори, безработни. Много сте. България никога вече няма да бъде същата дупка. Единствените, които не можахме да събудим са Борисов, Гешев и тясната клика около тях. В сегашния си вид протестът постигна немислимото. Дойде време да го променим и да го надградим, за да постигнем целите си. Да превърнем протестите в други, не по-малко полезни форми на съпротива. Трябва да се подсилят усилията на българските лекари и сестри.

 

Предприемаме този ход. Смятаме за лицемерие да критикуваме съсипаната здравна система и в същото време да създаваме риск за вас.

 

Затова отговорността ще приемем ние - триото и гражданите. Както ще приемем ругатните по свой адрес", посочи още Бабикян.

 

"В четвъртък в 12 по обяд започваме. Всеки от нас може да донесе старите изтъркани обувки на своите приятели, които избягаха от България и да ги хвърли пред входа на Министерския съвет. Ние ще бъдем тук", заяви още Бабикян.

 

"Дойде време да променим протеста. Да го надградим, да еволюира", обясни още адв. Николай Хаджигенов.

 

"Ние ще променим всекидневния протест и ще обърнем внимание на повече неща", заяви още адвокат Хаджигенов.

 

"Следете социалните мрежи, защото това "Заедно" трябва да продължи", завърши Хаджигенов.

 

В "Триъгълника на властта" зазвуча химна на Република България.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 4292 |30.10.2020 Германия обяви България за рисков регион, пътуващите с избор - или тест, или карантина . 8| 4759 |27.10.2020 ”Отровното трио” започна кампания по набиране на доброволци . 12| 4471 |23.10.2020 ”Отровното трио”: Избраха шеф на ЦИК както избраха Гешев . 9| 5188 |22.10.2020 ”Отровното трио”: Ще стоим до всеки журналист, който не иска да мълчи като пън

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads