Реклама / Ads
0| 2905 |21.06.2022 НОВИНИ

Първан Симеонов: Борисов знае, че народът още не е готов да извика ГЕРБ на бис

.
Първан Симеонов
Според мен Борисов искаше това правителство да продължава да управлява, защото всяко правителство в хода на мандата губи рейтинг и някак си по естествен път щеше да дойде може би пак ред на ГЕРБ. Борисов знае, че народът още не е готов да извика ГЕРБ на бис, много е рано.
 

Това коментира социологът Първан Симеонов, директор на „Галъп интернешънъл болкан“ по „Фокус“.

 

Освен това има доста горещи теми, които той би предпочел да са на главата на „Продължаваме промяната“, а не на неговата глава, отбеляза Първан Симеонов.

След като Трифонов си издърпа килимчето, Борисов нямаше къде да ходи и послуша онези, които му казваха „Поискай вот на недоверие“, допълни социологът.

 

„Има нова социално-психологическа атмосфера след махането на Минчев. Минчев беше харесван и е харесван и това беше грешка на опозиционните сили в парламента, защото създадоха нов кумир и подадоха доста добра топка на „Продължаваме промяната“. „Продължаваме промяната“, разбира се, знаят какво се прави в такива моменти“.

 

Ако Петков продължи с тази удивителна енергичност, може да се окаже и всъщност полза за правителството, защото ако то устои, всъщност се получава от дефекта ефект, смята социологът. Вотът на недоверие, един удържан вот на недоверие би му дал нова легитимност. А що се отнася до Македония, топката наистина сега е в Борисов, допълни Симеонов.


„Борисов, доколкото мога да разбера неговите знаци, много държи и той да участва в намирането на някакво решение.


Не дай си боже някой да си мисли, че може това да се направи за часове и после да се отиде на Съвет и да се рапортува „Да“. И ми се струва, че тук премиерът Петков постъпва по-скоро мъдро. Постъпва по-скоро мъдро, защото не виждам да бърза. Същото виждам тук у президента Радев. И това е хубаво, това сближаване на позициите“, отбеляза Първан Симеонов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3126 |20.06.2022 Лорер загатна за разговори с ГЕРБ и ДПС, ако Борисов и Карадайъ не са лидери . 0| 3613 |20.06.2022 Кирил Симеонов: Нямам никаква информация дали други депутати от ИТН ще ме последват . 0| 5847 |19.06.2022 Стефан Гамизов: Москва иска Борисов и санкционираните от САЩ обратно на власт през септември . 0| 5980 |19.06.2022 Свещена глупост: Нидал Алгафари препоръча лидерска среща в НС между Борисов, Доган, Нинова, Хр. Иванов и Трифонов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads