Реклама / Ads
3| 3921 |19.03.2017 НОВИНИ

Павлова: Бих определила себе си като решителна, правеща и с твърда ръка

.
Лиляна Павлова
”Бих определила себе си като решителна, правеща и с твърда ръка”, каза бившият регинален министър Лиляна Павлова по НТ. ГЕРБ и БСП няма как да се окажат в един отбор след изборите, заяви тя, подчертавайки тотално различните им програми.
 

"Ако сравним двете програми, ние предгаламе коренно различни неща. Ние искаме да запазим ниските данъци, те искат вдигане на данъците. Ние искаме да продължи санирането, те искат да го спрат. Те искат да строят енергийни мощности и шлемове и всякакви атомни и други големи централи. Ние искаме да инвестираме в изграждането на мигистрала Хемус", заяви Павлова. Министърът на регионалното развитие в първото и второто правителство на Бойко Борисов и водач на листата във Варна за предстоящите избори призна пропуски в три направления. "Първо образованието - дали ще са заплатите на учителите или достойнството на учителите. Второ - здравеопазването. Колкото повече пари давахме за здравеопазване, толкова по-лошо ставаше. Трето - бюрокрацията във всичките й разновидности. Тя може да тръгва от жената на гишето, но хората я свързват с Борисов, с правителството." Нашият ествествен партьор след изборите са партии в център дясно.Нека да видим колко от партиите в център дясно ще влязат в парламента, каза Павлова. На нас ни трябва, ако ще и правителство на малцинството, но да си прокараме определените политики, които искаме да проведем, каза Лиляна Павлова. Ние винаги сме избирали хората, посочи тя. На въпрос може ли да се окажем изправени пред нови избори, тя каза: "За съжаление и това е възможен сценарий. Ако се доверяваме на социлогическите проучвания, нито една от двете големи партии няма да може да направи самостоятелно правителство, но има 10 дни до края на кампанията." Тя не изключва сценарий Костинброд 2. "Може да не са добри като управляващи, но в машинациите са добри, каза Лиляна Павлова.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 4859 |22.02.2017 Павлова: БСП опитва да узурпира властта през задния вход . 14| 5238 |17.02.2017 Павлова: Готвят ни ”Костинброд” 2 . 2| 5823 |15.02.2017 Фрогоко: Партиите лъжат, за да не посегнат на себе си . 12| 8223 |12.02.2017 Хр. Иванов: Не пишем жалби срещу себе си; Пеевски и Бареков ни удрят

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads