Реклама / Ads
0| 10890 |29.04.2022 НОВИНИ

Плевнелиев: ”Балкански поток” спасява България днес! Неутралитетът на Радев води към Трета национална катастрофа

.
Росен Плевнелиев
Кабинетът получи шанс от Путин да се отървем от руския газ и да задълбочим интеграцията със Запада. Да подкрепяме Украйна по всички показатели, да вървим с НАТО и ЕС, политиците да бъдат по-мъдри - това е пътят. А не всичко да започва с тях, а всичко друго да е корупция. Това зяви бившият президент Росен Плевнелиев.
 

"Балкански поток" спасява България днес. Въпросът е, откъде ще дойде газ. В този поток са инвестирани 2,7 млн., от които 500 млн. са за компресори. Кой обслужва Путин днес? Транзитните такси са 700 млн. лв. Питам дали това е добра сделка за децата ни. Борисов ли обслужва Путин, като е инвестирал в "Балкански поток". Или Радев,който цитира опорните точки на Путин. Който наруши Конституцията, решенията на КС. Кой каза, че Крим е руски - Радев. А сега казват, че имал позорна позиция. Кога лъжат, кога казват истината, продължи Плевнелиев по bTV, коментирайки изявления на премиера и вицепремиера.


Слабите лидери гледат социологията. Силните лидери водят хората в историческия момент. Този неутралитет на Радев ни води към трета национална катастрофа, посочи той.


България трябва да даде оръжие на Украйна, за да защити не само себе си, но и нас. Дава ли си сметка Радев, че ние може да сме следващите. А от Киев бяха хубави посланията на премиера. Имаше някакъв свеж полъх, каза още той.


Оставете Радев да си гледа социологията. Време е за отговорни политически решения. Рейтингът няма значение за един политик. Рейтингъг не е важен, а решенията, смята бившият президент.


Радев пося и семето на популизма. Ина следващи избори да има повече популизъм и русофилство. Сега демократичните европейски сили трябва да се обединят и изпълняват командата - бегом към еврозоната, завърши Плевнелиев.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 9152 |16.04.2022 Плевнелиев: Мая Манолова ще е Марин Льо Пен, а Стефан Янев - новия Орбан . 0| 8002 |26.03.2022 Целият сигнал на ”БОЕЦ” до Кьовеши за ”Турски поток” и защо Борисов незабавно трябва да бъде задържан . 0| 5601 |18.03.2022 Александър Николов: 1,3 млрд лева са задълженията по инфраструктурата на ”Балкански поток” в страната . 0| 45250 |18.03.2022 Мъжът на Борисовата пиарка: Фирмата, строила “Южен поток” ни даде колата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads