Реклама / Ads
5| 6093 |12.08.2015 НОВИНИ

Полк. Бояджиев: Службите се изложиха с патардията за терористи

.
Полк. Иван Бояджиев
Получи се нещо като приказката за лъжливото овчарче. Службите вдигнаха излишна патардия за двамата терористи.Ако са криминални елементи, трябваше да ги хванат.Ако са терористи, не се прави така. Това каза пред bTV експертът по антитероризъм полк. Иван Бояджиев, коментирайки сагата около издирването на иранката и румънеца, предполагаеми джихадисти.
 
Експертът по взривовете коментира и ръчната граната, която беше поставена на дръжката на джипа на бившия царски депутат Димитър Ламбовски. "Несериозно е, със сигурност не са искали да го убият. Със сигурност става въпрос за сплашване", отсече полковникът. Според него най-горещо е в енергетиката, защото там има най-сериозни интереси.

Бояджиев се върна назад в годините и коментира как зам.-министър на енергетиката е получил картичка-бомба. Когато я отворил, тя избухнала и го обезобразила. "Беше в миналия век, но още го помня".

Петко Сертов се въртеше около мен като бях зам. министър. Обърна ми гръб като стана в ДАНС и се пошегувах да ме вземе за заместник. Видяхте колко неща се получиха с него, има ли изтекли тайни, няма ли.  Няма да стане ясно, защо замина. Ако сме в Германия ще стане ясно, но в България всичко замира от само себе си, зачекна и тази тема полк. Иван Бояджиев.

ДАНС е измислена структура и трябва да мине към МВР, категоричен бе експертът.

Убеден съм, че има терористи от ИД и „Ал Кайда“ в България, смята експертът. Тези лица няма да бъдат разкрити, защото България е набелязана като държава, в която да си идват спокойно дори като граждани, алармира Бояджиев. Не знам защо никой не говори за случаят със забиването на черното знаме на Ислямска държава в Скопие. В Пазарджик има заспала клетка на ислямския екстремизъм, много е хубаво, че бяха заловени разни лица там, смята експертът.

Много ме е страх от имигрантите, които присъстват в България. Мюсюлманите, които идват в България са от всякъде, само 40% от тях са сирийци. Възможно е тези мюсюлмани да завладеят България и да станем мюсюлманска държава, завърши Бояджиев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 5704 |10.08.2015 Експертът Руслан Tрад: Изтича информация от службите . 0| 4436 |20.05.2015 Гласуват накуп 4 закона за службите . 1| 4218 |18.05.2015 Иван Бояджиев: Случаят с автобуса е тероризъм . 15| 4321 |27.04.2015 Контрабандните канали са с протекции от службите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads