Реклама / Ads
72| 26546 |27.11.2020 АРТ ДЖУНГЛА

Полк. Владимир Квачков: Пандемията е лъжа! Това е командно-щабно учение на глобалното задкулисие

.
Полк. Квачков в поредна телевизионна изява...
Книгата „Сянката на прилепа“ вече е на книжния пазар. Тя е дело на екип журналисти от Фрог нюз. В нея са събрани факти, документи и разкази за дейността на може би най-голямата разузнавателна служба в света – Главното разузнавателно управление на Генералния щаб на Руската армия (ГРУ).
 

Предлагаме ви откъса „Подгответе се за шоково изживяване“.

 

"Когато написах „Архипелага ГУЛАГ“ исках хората да разберат, че не можеш да си представиш марксистко-ленинската идеология без репресивния апарат и тайните служби. Много по-късно разбрах, че нещо подобно се случва и в демократични общества. И все пак надеждите ми са в демокрацията".

Александър Солженицин

 

Полковник Владимир Квачков, кадър на Военното разузнаване, се превърна в медийна звезда не само в Русия. Заради своя доста грубичък и едностранчив анализ за случващото се, издържан в стилистиката на комунистическата пропаганда, когато тя описваше как американски войници се търкалят пияни от Кока-кола, а Западът бе загниваща, античовешка формация. Ето какво разказва Квачков пред 19rus.info и stalingrad.tv.

 

„Явление коронавирус трябва да се оценява от гледна точка на глобалното разпределение на силите. Пандемията е лъжа. Реализира се глобална стратегическа специална операция! Това е командно-щабно учение на глобалното задкулисие.

Ние в ГРУ не вярваме в Бог и в дявола. Просто глобалните задкулисни сили предприемат стъпки за съкращаване броя на населението на земята. Трябва да останат максимум 1 милиард души. Прекалено много сме сега. Коронавирусът и икономическата криза са свързани.

Може да сте забравили, но първият удар на тази система беше на 11 септември 2001 г. Бяха ударени двата търговски центъра в Ню Йорк. Тогава беше обявена световна война на тероризма. Всъщност беше обявена война на човечеството под предлог за война с тероризма. 

 

Имаше четири самолета тогава. Но показваха само два, които се врязват в кулите-близнаци. Разговарял съм подробно с наши пилоти. Те ми казваха: Как човек, който се е обучавал да лети на малък учебен самолет, сяда изведнъж в огромен „Боинг“ и с точност до един метър се врязва в сградата? Абсолютно невъзможно. Разбирате ли?

И аз питам, как тези маймунки, които били превзели самолетите, са се ориентирали в непознат огромен град? Със скорост 700 км в час. Как тези „пилотчета“ са се справили? Пълни глупости. Според мен самолетите са били водени от компютърна програма право към целта. Тия вътре може да са крещели, пищели, скачали, плакали – но от тях нищо не е зависило. Компютърът е управлявал!

 

Ами самолетът, който се вряза в Пентагона? Самолет „Боинг“, пълен с пасажери, разбива се в основите на зданието и от него не остава нищо. Нито сантиметър от тела, седалки, части, двигател… Абсурд.

Четвъртият самолет въобще не е ясно накъде е отлетял…

Ето това сътвори глобалното задкулисие на 11 септември 2001 г.

Сега им трябва нов контрол над човечеството. И пуснаха този коронавирус. Пресмятаме и се получава, че на ден в света от коронавируса умират около 300 човека. Та това е едно нищо! Жалка цифра.

 

Затова командно-щабното учение на задкулисието има съвсем друга цел. Да изплаши хората, да ги стресира, да им наложи психологически натиск. Хората се паникьосаха, изпразват магазини, заключват се вкъщи. Това е целта на финансовото-либерално задкулисие. Политическите и гражданските права на хората трябва да бъдат задушени. Това е второстепенната задача, която води към изпълнение на първостепенната: съкращаване броя на жителите на земята. Сатанинска политическа задача. Успоредно се реализира и финансово-икономическата цел. Трябва да се раздува финансовият балон на това задкулисие. То е някъде около един квадрилион и читиристотин трилиона долара. Пълен балон. Но те го раздуват, чрез нова криза. И ето китайците заявиха категорично, че коронавирусът има изкуствен произход. Не природен! Разпространен е изкуствено специално в Ухан. Добре, но защо бе ударена и Италия? Много просто. Там се развърна психо-политическата пропаганда на световното задкулисие. Нагнетява се ужас и се наблюдават и анализират резултатите.

 

Следи се кой се подчинява и кой – не. Следят се всички правителства за реакциите и колко от тях изпълняват разпорежданията на ръководителите на командно-щабното учение на глобалното задкулисие. В Китай първоначално бяха използвани за операцията проамерикански настроени хора от управлението, които се интересуват само от пари, но по-късно се усети другата, антиамерикански настроената част и даде отпор. Коронавирусът е средство за получаване на икономически и политически ползи в огромни мащаби.

Ние, като сериозно военно разузнаване, наблюдаваме и отчитаме какво се случва, защо и кой има полза. Китай и Европа са политико-икономически противници на САЩ. Затова точно там бе развихрен този ужас с вируса. Това са заключенията на Научно-изследователския институт на Военното разузнаване към Генералния щаб на руската армия.

 

Разбира се третото направление на удара е Русия. Сега не сме икономически конкурент на Америка – това са Китай и Европа. Но ние сме силни другаде. Затова към нас ще се приложи главно първата задача – съкращаване на населението. Това предстои в близко бъдеще. Наясно сме“.

Владимир Квачков е кадрови офицер от Военното разузнаване. През 2005 г. е арестуван по обвинение за участие в убийството на бившия вице-премиер и автор на икономическите реформи в Русия Анатолий Чубайс. След три години Квачков е пуснат на свобода. През 2011 г. е задържан отново по обвинение за участие в терористична група, подготвяла държавен преврат. През 2017 г. Върховният съд потвърждава присъдата му. И изведнъж през 2019 г. той е освободен и всички обвинения отхвърлени. През всичките тези години съдът дори не му отнема званието полковник, нито получените награди. Работил дълги години в отдела за диверсии на Военното разузнаване.

 

Има и други странни неща около Квачков. По време на извънредното положение в Русия заради коронавируса, Генералната прокуратура спира десетки профили във Фейсбук, Инстаграм и др. платформи, заради информации, които са оценени като неверни, подвеждащи и пр. Спрени са и сайтове, а на десетки граждани са повдигнати обвинения. Част от действията на прокуратурата са в следствие на сигнали от страна на Военното разузнаване. Но Владимир Квачков обикаля студиа и медии и обилно обяснява как „глобалното задкулисие“ иска да унищожи 6 милиарда души и никой не реагира. И прокуратурата, и военното разузнаване мълчат.

 

Чак през април 2020 държавното обвинение помолва Роскомнадзор да блокира фейкове за коронавируса в социалната мрежа. Бяха изредени десетина публикации с манипулативни теории за произхода на COVID-19, между които се оказа и едно интервю на полк. Квачков. Но ГРУ защо не реагира на откровените глупости, разпространявани от нейния бивш кадър?

 

(Книгата е издадена от издателство "Слънце" и можете да я намерите във всички книжарници в страната.)

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6235 |28.10.2019 Отиде си бившият съветски дисидент, правозащитник и писател Владимир Буковски . 0| 6492 |24.02.2017 Пуснаха 10100 марки с лика на ген. Владимир Стойчев . 25| 11128 |18.11.2015 Не пропускайте книгата „Владимир Путин. Неизбежните войни“ от Михаил Зигар. . 4| 14255 |17.01.2014 Владимир Димитров–Майстора – „Светлина и Дух“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads