Реклама / Ads
48| 4820 |19.01.2009 НОВИНИ

А портретът от стената (на Коритаров) едва ли ще следи М. Цветков

.
Милен Цветков се върна в "Здравей България", подари на Лора портрета на Коритаров, пусна Бареков да чете вестници, натисна Соня Немска в ефир и завърши с "ту-ту-трала-ла".
 

Телевизионният водещ Милен Цветков се върна в сутрешния блок на НТВ "Здравей България" по нетрадиционен начин след осем години. След няколкогодишно отсъствие на Милен от този блок, който по мнението на специалисти е станал популярен именно благодарение на него и на отворената му за мнението на зрители телефонна линия, тази сутрин водещият на "Часът на Милен Цветков" започна с подарък към своята колежка Лора Крумова. Той й подари портрет на ексводещия Георги Коритаров, уволнен от НТВ след скандал миналата година. Милен предложи портретът да се постави на библиотеката в студиото на "Здравей България", а сутрин предаването да показва как Лора  почиства портрета, който постепенно щял да бъде избутван от библиотеката, докато накрая спре да се вижда.

В "Здравей България" тази сутрин не направиха обичайния преглед на печата, но за сметка на това показаха директно как колегата им Н. Бареков от БТВ чете вестници, докато Милен Цветков и Лора Крумова почиват. Впрочем на фона на обичайно приказливия Милен, Лора цяла сутрин беше доста невербална, предпочиташе повече да се смее, отколкото да участва в разговорите и на моменти направо се губеше като водеща.

mtsvetkov4.jpg  снимка "Часът на Милен Цветков"

Част от "хората зад кадър", които подготвят предаването, бяха представени пред камерата. В "Здравей България" ще участва още Люба Кулезич, презентирайки  интересни нови издания, което ще е традиционна рубрика в сутрешния блок, а водещият Мон Дьо ще показва нетрадиционно и с насмешка животът на звездите. "Черешката на тортата" сред събеседниците беше Ники Кънчев, който също акцентира върху своето завръщане в НТВ като водещ на "Стани богат", а накрая Соня Немска отпразнува рождения си ден в ефир. С репликата "ту-ту-трала-ла" завърши първото издание на новото "Здравей България", подсказвайки, че нито темите, нито водещите ще се възприемат и самовъзприемат много насериозно.

Единствено на сайта на НТВ все още не е подновена информацията за обновения сутрешен блок и присъствието на Милен Цветков в него. Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 4741 |19.01.2009 Главоломно скача такса смет в София; да му мислят от центъра . 14| 4508 |19.01.2009 М. Кунева ще убеждава Брюксел за АЕЦ, без тя да е напълно убедена . 70| 4656 |18.01.2009 300 000 лв струвало неделното шествие в защита на АЕЦ „Козлодуй" . 17| 4581 |18.01.2009 М. Спасов: България получи звучен шамар от Русия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads