Реклама / Ads
9| 3595 |12.12.2022 НОВИНИ

Радослав Бимбалов: Колко още мислите да търпите?

.
Радослав Бимбалов, рекламист
В своя профил в социалната мрежа Фейсбук рекламистът Радослав Бимбалов написа, че днешното предложение за кабинет с първия мандат, е споразумение между формациите ГЕРБ, ДПС, БСП и президента Радев. То прилича на състав на ”добре отгледани мъпети.”
 

Изборът на тези фигури, които да оглавят министерства, разбира се не е случаен, като всяка партия цели да получи своето.

 

Тъжното е, че българските граждани са отглеждани като "в резерват, за чието съществуване са нужни ПАРИ, които изброените по-горе да усвояват."

 

Ето пълния текст на публикацията на Радослав Бимбалов:

 

Прочетете това внимателно, защото се налага до го разберете най-накрая:
Ако сте се питали каква беше сделката, която преди половин година сключиха ГЕРБ, ДПС, БСП и президента Радев – вижте внимателно предложеното днес правителство от добре отгледани мъпети. Техните собственици имат ясна концепция за управление на държавата, като всеки ще получи своето:


ГЕРБ ще овладее надигналата се опасност от разследвания на главатарите си и ще продължи да разпределя притока на ПАРИ.


ДПС ще овладее без сътресения важния за феодалната мафия предстоящ местен вот и ще запазят водещата си роля в усвояването на ПАРИТЕ, чийто приток ГЕРБ гарантира.


ПРЕЗИДЕНТЪТ Радев ще пласира ангажиментите към руските олигарси и Кремъл, едновременно с подготовката на нов политически проект, с който да участва в разпределението на ПАРИТЕ.


БСП ще оцелее, с надеждата скоро отново да се върне в схемата за делене на ПАРИТЕ.
Ако се питате къде в тази схема сме ние, драгите гласоподаватели – тука сме.

 

Отглеждат ни като в резерват, за чието съществуване са нужни ПАРИ, които изброените по-горе да усвояват.


КОЛКО ОЩЕ МИСЛИТЕ ДА ТЪРПИТЕ?

 

Радослав Бимбалов посочва още, че е притеснен, защото по думите му: "Бойко е спрял да лъже."

 

Според Бимбалов предложеният кабинет не е на ГЕРБ, а на ДПС. Бимбалов посочва, че
"Предните два пъти третият мандат отиваше открито в ДПС. Тоя път може и да не стигнем до трети. Шапки-невидимки, каскети-невидимки, че и димки - колкото искаш."

 

Бимбалов посочва, че за ДПС не се говори, защото те са невидими: "Не ги виждаме, не ги чуваме, не съществуват. Като онези инициали Д.П. в делото за КТБ."

 

Бимбалов е категоричен, че ние като общество имаме само болезнено усещане за ДПС. И това е притеснително, а " уж сме свикнали."

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 5878 |10.12.2022 Бимбалов: Плевнелиев е хитър, ловък и доста успешен тарикат . 10| 3823 |09.12.2022 Радослав Бимбалов: Днес едно момче от БСП е мъжът, който заслужава аплодисментите ми . 3| 3538 |08.12.2022 Николай Витанов: По-вероятно да препиете по Коледа, отколкото да ви хване Ковид . 13| 3635 |07.12.2022 Българска участ е да се родиш в България. Колко тежи това?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads