Реклама / Ads
17| 4805 |26.11.2022 НОВИНИ

Разбирам ви, каза Путин и отрони сълза. Но нали той уби досега 220 000?

.
Путин с майки на загинали руски военнослужещи...
„Споделяме тази болка, разбираме, че нищо не може да замени загубата на дете, особено за майката, която го е носила и хранила“. Това го каза този, който уби тези техните деца в името на престъпната си война. Имаше камери, а трябваше да влязат санитарите…
 

Говоря за срещата на Путин с майки на загинали руски военнослужещи по време на „специалната военна операция“. Те бяха поканени в Кремъл и предупредени да не споменават думата „война“. И тези, неясно по какви критерии, подбрани майки не споменаха тази дума през цялото време. Какво им е струвало, не ми се мисли дори.

 

Но да видим  в какво се изразява загрижеността на Путин.

 

Като обезщетение за смъртта на младите войници Министерство на отбраната на Русия изпраща на семействата им по 11 000 рубли, което се равнява на около 150 долара. 150 долара!

 

Бабата на загиналия Максим Горяев на свой ред пита: Казват, че няма война, но тогава къде е загинал моя внук?

 

Родителите на загиналия командир на танков взвод Алексей Малов получиха подарък от Кремъл бяла „Лада“. Водещият и един от най-отявлените пропагандатори на путинската политика Дмитрий Кисельов направи 15-минутен репортаж по тв „Россия 1“ от родното село на загиналия село Вязовка.

 

Досега във войната в Украйна са загинали над 220 000 души. Около 120-130 хиляди от тях са руски военнослужещи. Причината: Разпоредената от Путин "специална военна операция", известна в зял свят като войната срещу Украйна.

 

Ще повторя неговите думи: „Споделяме тази болка, разбираме, че нищо не може да замени загубата на дете, особено за майката, която го е носила и хранила“.

Загриженият Путин.

 

Политологът Александър Морозов казва: „още преди четири години писах, че всичко това напомня на „Повелителят на мухите“. И психолозите го виждат. Путин се държи като 14-годишен, а седящите в залата се смеят като 11-годишни. Тоест всичко това е инфантилно. Структурата на мисленето е напълно разкрита: здрав човек би казал: „Ти удари пръв, ние ще отговорим и всички ще отидем по дяволите“. Това би бил отговор, даден от "възрастен човек" с ума си. Това е осъзнаване на общата отговорност, който се мисли на световната сцена като лидер на една от големите държави. Но пред нас е човек, който отговаря: „Вие заслужете, ние ще ударим и ние отидем в рая“. Нищо друго не се изисква, никакви анализи, всичко е чисто като сълза.

 

Той е човекът за рая, разбирате ли? А за убития руснак – 150 долара…

 

Американският психиатър, професор в Калифорнийския университет Джеймс Фалън, който изучава както диктатори, така и известни престъпници, открива много прилики в умовете им. Сред тях са словоохотливост, самонадеяност, чар, безсрамна измама, лъжи, безсърдечие, липса на вина, безотговорност, импулсивност, хиперсексуалност, агресивност и асексуалност. Много от тях се отличават с ужасен артистичен вкус, садизъм, невероятен нарцисизъм, отлична памет, неукротим апетит и похот.

Патологична похот. Фалън изследва тъмната област на мозъка.

 

Разбира се, не всички диктатори имат сексуални проблеми и не всички от тях са садисти, но повечето от тях имат тези черти, особено нарцистичните: преувеличена представа за собствената си значимост и увереност в решението на Бог да ги избере. И ние виждаме същите черти в психопатите и хората с нарцистично разстройство на личността.

 

Повечето хора не проявяват подобни черти през живота си. При Путин има постоянство. Човек може да бъде нарцисист и да няма нарцистично разстройство на личността, защото хората с това разстройство не осъзнават, че са психично болни. Те не виждат нищо неприемливо в поведението си. Не мисля, че Путин има нарцистично разстройство на личността, но той има много нарцистични черти и е много наясно с действията си, това е зловеща игра.

 

Хората, страдащи от психопатия, са сигурни, че тяхната неморалност и безсърдечие са абсолютно нормални и приемливи. И тук стигаме до втората голяма разлика между психопат и социопат. Социопатите са склонни да имат общ факт, че са получили някакъв вид психологическа травма в много ранна възраст, преди 10-годишна възраст, например. Може би в детството такъв човек е бил тормозен или бит и унижаван и той е огорчен от целия свят. Много терористи са такива. И диктатори.

 

Психопатът може да е начело на терористична група, но социопатите стават негови поддръжници, млади хора, които се чувстват аутсайдери, че светът ги е малтретирал и трябва да му отмъстят. Този тип поведение е присъщо на Путин. Не съм готов да кажа, че Путин е пълен социопат или страда от друго разстройство на личността, но е ясно, че той има чувство за мисия, което се превръща в национализъм, и въпреки че не симпатизира искрено на хората, той разбира какви хора иска да му вярват. Това съчетание го прави много опасен. От него може да се очаква всичко. Абсолютно всичко.

 

Фрог нюз

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 3157 |25.11.2022 Меркел: Путин го интересува само властта! Украйна е по-силна от 2015 г. . 6| 15152 |25.11.2022 ”Намерихме” Явор Божанков, оказа се в САЩ . 0| 3254 |25.11.2022 Адв. Караджова: При насилие над животни глобата е неадекватно наказание . 23| 6120 |24.11.2022 Тони Николов: Русия като държава на терора или „Вагнер“ на „готвача на Путин“ приравнена с „Ал Кайда“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads