Реклама / Ads
1| 2609 |17.08.2024 НОВИНИ

Разследването за смъртта на Матю Пери: Разкриха последните думи на актьора

.
Източник: БГНЕС
Бяха разкрити последни думи, които Матю Пери е изрекъл, обръщайки се към своя асистент Кенет Ивамаса, преди да получи фатална доза кетамин.
 

Пери казал на асистента си „инжектирай ми една голяма доза“, малко преди да бъде открит с лице надолу в джакузито на имението си за 5,2 милиона долара в Лос Анджелис, според наскоро публикувани документи.

Документите също така разкриват, че Пери е бил откриван два пъти в безсъзнание в дома си преди смъртта си на 28 октомври 2023 г., пише "Дейли мейл".

 

Пери помолил Ивамаса да „подготви джакузито“ за него, преди да поиска да бъде „инжектиран“ с кетамин, според думите на прокурорите, които разкриха, че Пери е получил инжекции с кетамин около 8:30 сутринта и 12:45 следобед в деня на смъртта си.

 

Новите подробности за последния месец от живота на звездата от „Приятели“ бяха публикувани във връзка със споразумението за признаване на вината, сключено от бившия асистент на Пери, Ивамаса, 59.

Ивамаса бе арестуван заедно с четирима други и обвинен във връзка със смъртта на Пери.







Ерик Флеминг, д-р Марк Чавес, Джасвин Сангха и д-р Салвадор Пласенсия са другите обвиняеми.

Ивамаса, Флеминг и Чавес се съгласиха да се признаят за виновни - докато Сангха и Пласенсия пледираха невинни.

 

Според хронологията, Пери, който дълго време се бореше със зависимостта и оставаше чист, е поискал от Ивамаса да започне да му доставя незаконни наркотици в края на септември 2023 г.

 

Пери „го е насочил да намери източници, от които да придобие лекарствата“ и е дал на асистента си пари или му е обещал да му възстанови разходите за лекарствата.

 

Твърди се, че Ивамаса е получил кетамина, който е дал на Пери от Пласенсия и Флеминг. Съобщава се, че той се е срещал с Пласенсия най-малко седем пъти между 30 септември и 28 октомври 2023 г. Асистентът е предал най-малко 55 000 долара от парите на Пери за закупуване на течен кетамин и таблетки с кетамин.

Властите обвиниха заподозрените в безмилостно използване на борбата на звездата от „Приятели“ с наркозависимоста.

 

„Обвиняемите по това дело знаеха, че това, което правят, е грешно“, каза Мартин Естрада, прокурор за Централния окръг на Калифорния, на пресконференция в четвъртък.

 

„Те знаеха, че техните действия излагат на голяма опасност за г-н Пери, но въпреки това са го направили. В крайна сметка, тези обвиняеми са били по-заинтересовани да спечелят от г-н Пери, отколкото да се грижат за неговото благополучие.

 

Според Министерството на правосъдието Пласенсия научил за интереса на Пери към кетамина като лечение на депресията миналата година и се свързал с Чавес, който управлявал клиника за кетамин.

Твърди се, че двамата са се договорили колко ще „таксуват“ Пери, като Пласенсия е писал на Чавес: „Чудя се колко ще плати този идиот“.







Флеминг изглежда е свързал Ивамаса със Сангха, която е описвана като „кетаминовата кралица“ на Северен Холивуд.

 

Въпреки че Сангха не е посочена в споразумението на Ивамаса за признаване на вина, в писмено изложение Флеминг казва за своя източник „Тя работи само с високопоставени личности и знаменитости, в противен случай отдавна тя щеше да загуби бизнеса си“.

 

Според Министерството на правосъдието, Флеминг е осигурил на Ивамаса 50 флакона кетамин, които получил от Сангха. Грозят го до 25 години затвор.

 

Ивамаса е инжектирал 54-годишния Пери с кетамин, продаден му от Флеминг и Сангха на 28 октомври – денят, в който Пери бе открит безжизнен в гореща вана и по-късно обявен за починал. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 3221 |17.08.2024 Отиде си актьорът от "Време разделно" Велико Стоянов . 29| 25298 |17.08.2024 Олимпиада не е имало, кацане на луната също, Северна Корея е шампион по футбол, а ЯД казва истината . 1| 2724 |17.08.2024 Убийство на мъж в Борисовата градина в Бургас . 13| 4750 |17.08.2024 Украйна укрепва позициите си в руската Курска област

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads