Реклама / Ads
0| 2194 |04.09.2024 НОВИНИ

Red Bull Soapbox Race 2024 завладява София на 14-ти септември със звездно жури, харизматични водещи и впечатляваща креативност

.
На 14-ти септември бул. Черни връх, София ще стане арена на едно от най-забавните и креативни събития на годината – Red Bull Soapbox Race!
 

Събитието ще се проведе в сърцето на града и ще събере инженери аматьори и смели шофьори с безкрайно въображение в едно уникално състезание с ръчно изработени, безмоторни колички. Участниците ще се впуснат в битка по тематично направено трасе, където ще покажат не само скорост, но и нестандартен дизайн и чувство за хумор.

 

Red Bull Soapbox Race е световноизвестно събитие, което дава платформа на отборите да създадат собствени състезателни машини, задвижвани единствено от гравитацията и екипния дух. Това е идеалната възможност за всеки да изяви своите умения и креативност, докато забавлява публиката с неповторими превозни средства.

 

Престижно жури

 

Тази година състезанието ще бъде оценявано от впечатляващо жури, съставено от едни от най-популярните лица в България:

 

- Александра Тоткова – младата шампионка по спортно катерене, която впечатлява не само с физическите си способности, но и с невероятната си решителност и характер. Тя е символ на новото поколение спортисти с огромен потенциал и вдъхновение, както и атлет на Red Bull от 2024-та година.

 

- Хепи Ванче – популярна от риалити формати като "Фермата" и "Пътешествия с Хепи Ванче", както и позната с веселия си дух и готовността да се впусне в предизвикателства. С нейното нестандартно мислене и енергия, тя ще добави допълнителна доза позитивност към журито.

 

- Васил Калинчев (Shadowhex) – един от най-разпознаваемите гейминг инфлуенсъри в България, който със своите компетенции и страст към технологиите ще даде специфична гледна точка върху оригиналността и иновациите на отборите.

 

- Никола Абаджиев – Red Bull атлет и 4-ти в класирането на GKA Kite World Tour 2024. Никола е професионален кайтсърфист, познат с невероятните си умения на вода и огромната си отдаденост на спорта. Със своята състезателна страст и креативен подход, той ще оценява отборите с остър поглед към скоростта и техническото изпълнение.

 

- Александър Данчев (Шонди) – автомобилен ентусиаст с хиляди последователи в YouTube канала си Shondy's Garage. С огромния си опит в автомобилите и страстта си към иновациите, Шонди ще внесе експертен поглед към инженерните решения и креативността на отборите.

 

Водещите на събитието

 

Тази година сцената на Red Bull Soapbox Race ще бъде управлявана от двама харизматични водещи:

 

- Димитър Иванов (Капитана) – един от най-популярните комедианти в страната, който ще се погрижи за доброто настроение на публиката със своя остър ум и забавни коментари.

 

- Силвия Петкова – талантлива актриса, позната с множеството си роли на големия и малкия екран, която със своята енергия и чар ще внесе допълнителна доза емоция и усмивки.

 

Програма и очаквания

 

Събитието ще започне в 12:00 ч. на 14-ти септември и ще предложи много зрелищни моменти. Трасето ще бъде изпълнено със завои, препятствия и изненади, които ще тестват уменията и смелостта на участниците.

 

Пригответе се за динамика, смях и вдъхновение! Това събитие обещава да бъде незабравимо както за участниците, така и за всички зрители.

 

Очакваме ви на 14-ти септември на бул. Черни връх, София!

 

Повече информация ще намерите във Facebook старницата на събитието, както и в Instagram @redbullbulgaria

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 3177 |04.09.2024 Не бъдете спокойни. Точно каквото си помислихте е – имаме проблем! . 6| 2178 |04.09.2024 Закопчаха Грета Тунберг по време на протест срещу войната в Газа . 5| 2168 |04.09.2024 Елисавета Белобрадова: Загърбихме противоречията, защото най-важното нещо за българите е политическият дневен ред . 7| 2208 |04.09.2024 Момче бе убито с кол в Монтана: Бащата е основен заподозрян

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads