Реклама / Ads
11| 5284 |28.04.2011 НОВИНИ

РЗС: С кандидатурата на Р.Христов СДС се самоуби

.
Яне Янев
В декларация разпространена до медиите РЗС заявяват: "С издигането на кандидатурата на Румен Христов за президент ликвидаторите на СДС се самоубиха".
 

„С тази номинация СДС окончателно се трансформира от политическа в търговска марка с остатъчна стойност, която е част от сделката между Доган и Бойко Борисов“, заявяват от РЗС с уговорката, че ще запознаят обществото в подходящ момент "с параметрите и условията по тази сделка".

"Румен Христов е второ влошено издание на Пламен Юруков, символ на това как се отглеждат и имплантират поръчкови играчи в деградиралата политическа система на 20-годишното статукво", смятат от партията на Яне Янев.

"След като на предишните избори с кандидатурата на Неделчо Беронов, която беше лично подкрепена от Бойко Борисов, сините направиха услуга за преизбирането на Първанов, сега побързаха да се изтъргуват като за последно. Румен Христов е удобният знак за десния завой на Ахмед Доган, а Светослав Малинов е младият Неделчо Беронов.За последните две години Малинов не е казал и две изречения срещу ГЕРБ, а като депутат беше готов да напусне ДСБ, за да се сложи на ГЕРБ".

Според РЗС Костов няма да успее на вътрешните избори да бламира кандидатурата на Румен Христов при арбитър Ахмед Доган."Това окончателно ще го детронира от политическата сцена на България и ще сложи край на Синята коалиция още преди президентските избори", категорични са от партията.РЗС обаче "подава ръка" на всички симпатизанти на синята идея и декларира, че ще им даде възможност чрез листите и структурите на РЗС да участват в политическия живот на страната.

От партията обещават да издигнат силна кандидатура за президентските избори. "Няма да позволим следващият президент да бъде бивш член на БКП или сътрудник на ДС, независимо дали ще бъде издигнат от ГЕРБ или от БСП", посочват от РЗС.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 51| 5368 |27.04.2011 Костов отхвърли кандидатурата на Р.Христов за президент . 15| 5888 |15.01.2010 Съпругът Желев: Ако Румяна оттегли кандидатурата си, ще съм най-щастлив . 26| 4996 |14.02.2009 Шумът около кандидатурата на С. Паси за шеф на НАТО стъписа алианса . 27| 5303 |28.01.2009 М. Велчев: Кандидатурата на Паси и коалицията-полезни за страната

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads