Реклама / Ads
7| 4787 |12.10.2015 НОВИНИ

Само във Фрог: Мъж-фантом ограби над 50 магазина в София

.
Дори в затвора пропуснали да издадат лични документи на Месото
40-годишен мъж, на когото никога не са издавани документи за самоличност, подлуди столицата, след като ограби над 50 магазина за месец. За куриоза съобщиха пред Фрог нюз източници от прокуратурата.
 

Известният с прозвището Сашо Месото излязъл преди около 2 месеца от затвора. За да се препитава, веднага се впуснал в поредната престъпна схема. Обичайно влизал в магазините за алкохоли  цигари и казвал, че го праща собственика. След това искал по 200-500 лв . уж за стока, която ще достави. За по-голяма достоверност на думите си се обаждал по телефона и симулирал, че води разговор с шефа на обекта. Месото предварително изучавал магазините и влизал предимно в тези, в които продавачките  били млади жени. Така за няколко седмици от дейността на рецидивиста „пламнали“ няколко районни управления. Срещу него заваляли  една след друга жалби в Първо, Трето, Четвърто, Пето, Шесто, Седмо районни управления.

 

Издирването му било затруднено от твърде любопитен факт. Оказало се, че Месото, макар че е на 40 години, никога  не е имал лична карта. Не ме у издаван дори зелен паспорт. Нямал и шофьорска книжка, но карал кола непрестанно. Бил агресивен и навсякъде се движел въоръжен с нож. От масивите на МВР  станало ясно, че няма близки и роднини, а от оскъдната информация за него се разбрали само трите му имена и кога е  роден. Липсата на каквито и да е данни за Сашо завършила с факта, че  нямал издаден и акт за раждане. За да не попадне  в капана на ченгетата непрекъснато сменял телефоните и адреса си. Въпреки усилията  да се скатае, Месото вече е разпознат от 20 негови жертви. Задържан е в края на миналата седмица и сега е за постоянно в ареста. При ареста му е участвала въоръжената до зъби група за задържане.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 5432 |12.10.2015 Ченге пред Фрог: Участвам в 4 полицейски пиар акции, но няма хартия да ги отчета . 6| 8505 |11.10.2015 Идентифицираха единия атентатор в Анкара! Брат е на терориста самоубиец в Суруч . 3| 4444 |08.10.2015 Местан: Може да има ново ръководство на ДПС в Самоков . 3| 5652 |07.10.2015 Първо във Фрог: На церемония на съда на ЕС не бе представен БГ-генерален адвокат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads