Реклама / Ads
8| 14216 |22.11.2017 МИСТЕРИИ

Само във Фрог: Скандален преподавател, свързан с КОЙ, се хвали в клип с 50 бона от лотарийна игра

.
Чавдар Стоянов
Скандален университетски преподавател по право, свързан с модела КОЙ, се хвали в рекламен клип, че след като търкал талонче, спечелил 50 бона. Става дума за небезизвестният Чавдар Стоянов, който през лятото нашумя покрай грандиозен секс скандал с бой на камшици и мастурбиране.
 

Читатели на Фрог нюз алармираха възмутени за озадачаващото видео с късметлията Стоянов, което в момента се върти нонстоп в офисите на известна фирма за разплащане на сметки. Преподавателят дълго време се изявяваше като автор във вестниците на Делян Пеевски. В анализите си самоотвержено защитаваше политическата позиция и интереси на непосещаващият парламента депутат. Именно този факт накарал хората да се усъмнят в истинността на клипа за спечелилият мъж.

През лятото на тази година стана ясно, че Чавдар Стоянов е станал клиент на прокуратурата. Повдигнато му бе обвинение за принуда и полово удовлетворение с лице от същия пол. Според обвинението, от него се оплакали двама мъже. Единият от тях дори бил принуден да се съблече гол, да прави лицеви опори и да понася камшични удари по голия си гръб, докато Стоянов мастурбирал и удовлетворявал половото си желание. Така преподавателят тествал изпитвания дали става за лична охрана. Още през 2015 г. името на Чавдар Стоянов стана известен след оплакване на студент от Софийския университет. Второкурсникът се ожали, че Стоянов му признал, че е бисексуален, поканил го на кафе и го накарал да прави 100 лицеви опори без тениска. Тогава 120 студенти се подписаха под искането той да бъде дисциплинарно уволнен. Пред медиите Чавдар Стоянов и до този момент отрича всички обвинения.

 

Възрастни хора пък се оплакаха, че докато им раздават пенсити в пощите,  служителките пробутват на всеки  талони от лотарийна игра. Те били толкова настоятелни, че пенсионерите оставяли част от парите си, само и само да ги оставят на мира.   Служителките са толкова настоятелни, защото получават процент от продаденит талони и натискат възрастните хора да купуват талони за "игрите на щастието", което действие попада под ударите на закона като "принуда". 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 6060 |17.11.2017 Мира Радева за Фрог: Борисов даде заден с Главчев, целта е да задмине Тодор Живков . 6| 7311 |16.11.2017 Само във Фрог: Шефът на КОНПИ и пиарката му да се разберат кой от двамата лъже . 2| 6666 |16.11.2017 Само във Фрог: В три служби подмятат строго секретните дела на ГДБОП срещу корумпирани политици и магистрати

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads