Реклама / Ads
0| 2657 |22.08.2022 НОВИНИ

Сандов, ДБ: С ПП ще бъдем заедно след изборите, дано и "Ние идваме" са с нас

.
Борислав Сандов
”Продължаваме промяната” направиха свое собствено социологическо проучване и онова, което беше като техен аргумент, за да предпочитат самостоятелно явяване, е че поотделно можем да направим по-добър резултат и след това да търсим следизборна коалиция. Не са отрязани пътища помежду ни. Няма някакво отдалечаване.
 

Това коментира бившият министър на околната среда и водите Борислав Сандов от ДБ в "България сутрин".

 

"От принципна гледна точка няма какво да променим. Ще разказваме, че сме били изключителни последователни. Ще можем да разказваме вече, че ние можем да управляваме, а не просто да бъдем в опозиция. Ще променим някои неща в организационен план за по-добра координация и комуникация на нашите послания. Комуникационно ние трябва да затвърждаваме нашите послания през погледа, който имахме от другата страна и чрез волята, с която успяхме да реализираме доста от нашите намерения", каза още Сандов пред Bulgaria ON AIR.

 

"Надеждата ни е да имаме 121 депутата с "Продължаваме промяната" след изборите. Ако това не е възможно, то БСП са един от възможните коалиционни партньори. Може би някои от по-малките регистрирани субекти, които ако минат бариерата, може да търсим сътрудничество.

 

Надявам се, че "Ние идваме" също ще успеят да преодолеят бариерата. Ние имаме много пресечни точки с тях - борбата срещу корупцията, съдебната реформа и ценностите за устойчиво развитие на страната ни. Можем да намерим добра основа за партньорство, ако те успеят да преодолеят бариерата", обясни бившият министър на околната среда и водите. 

 

Според него партията на Стефан Янев няма да успее да прекрачи бариерата за влизане в НС. Той отбеляза, че от "Демократична България" имат много сериозен проблем с "Български възход". Сандов изтъкна, че Янев е продал душата си, само и само да бъде в парламента, и то на хора, които дирижират политическия пейзаж в България през различни партии. 

 

"Ние подсигурихме много възможности за гарантиране на енергийните доставки за най-тежките месеци. Включително имаше сценарий при изцяло липса на руски газ и проблеми с по-големите енергийни мощности. Много сериозен проблем нямаше да има. Служебното правителство ще прави нов опит да договаря краткосрочно доставки на газ. Вероятно това ще се случи, просто на по-висока цена. За мен е грешка. Ако ние бяхме подписали онзи договор, щяхме да бъдем упреквани, че тенденциозно сме избрали търговец от САЩ", смята гостът.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2702 |21.08.2022 Майките от “Системата ни убива” и Манолова - заедно на изборите през октомври . 0| 3444 |18.08.2022 ДБ и ПП имат време до 27 август да решат дали ще са заедно на изборите. После ще е късно . 0| 2974 |16.08.2022 Асен Василев: Дали ще се явим заедно с ДБ на избори или поотделно - нещата са на кантар . 0| 3428 |09.08.2022 Предизборно се сбраха! ”Войводите” от ВМРО, Петър Москов и Валери Симеонов заедно на вота

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads