Реклама / Ads
13| 15139 |13.12.2022 НОВИНИ

Съветът на генерал Лебед: Ще мобилизирам рота от децата на елита – и войната ще свърши за един ден!

.
Десетки хиляди ковчези със загинали в Украйна руски войници вече са в земята. Още хиляди непотърсени тела останаха на бойното поле. Смъртта на руснаците от народа не спря войната. Затова нека припомним думите на легендарния генерал Александър Лебед за чеченската война: „Позволете ми да набера рота от децата на елита – и войната ще свърши за един ден!“. Думите му важат с пълна сила и за тази война - на агресора Русия в Украйна.
 


.
На фронта

 

Руски следователи потвърдиха, че докато обикновените войници живеят в окопите, децата на висшите руски служители продължават да живеят нашироко и не мислят да прерамчват калашник. Примери ли искате?

 

Ето един: Децата на първия заместник-министър на отбраната на Руската федерация Сергей Шойгу Руслан Цаликов притежават имущество на стойност над 1 милиард рубли. И това въпреки факта, че официалната заплата, например, синът на Цаликов, Заур, е само 2 милиона рубли годишно. Като цяло имуществото на семейство Цаликови се оценява на почти 5 милиарда рубли.

 


.

Мобилизират синтовете на народа

 

Изданието Meduza проведе разследване за сина на бившия президент на Русия Дмитрий Медведев, Иля. Щедро, забавно, просто. Така описват Медведев-младши негови познати. Възпитаникът на MGIMO обича да кани приятели в резиденцията си на Рубльовка, със слуги и частно кино. И само за да пие бира с приятели, този човек наема ... бар. След като завършва университета, Иля Медведев е регистриран на работа в Mail.ru и Vkontakte, чиито основни акции доскоро принадлежаха на приятеля на баща му, олигарха Алишер Усманов. Но никой никога не е виждал Иля Медведев в кабинета.


По-младият Медведев се занимава с винопроизводство в Краснодарския край, живее в една от четирите вили, принадлежащи на семейство Медведев в елитното село Сосни 15. От няколко месеца Иля Медведев се присъедини към редиците на партията "Единна Русия".


Екатерина Тихонова, най-малката дъщеря на Путин, също живее широко. Тя редовно летеше до Европа с луксозни бизнес самолети, пише Important Stories, който получи достъп до архива за сигурност на руския президент. За 5 години срещи в Мюнхен с хореографа Игор Зеленски Тихонова похарчи милиони рубли от хазната. През всички тези години по време на пътувания дъщерята на Путин беше придружена от президентска охрана. Преди време тя беше назначена за съпредседател на Координационния съвет за заместване на вноса на Руския съюз на индустриалците и предприемачите.


"Семейството на Владимир Путин използва позицията си не само в бизнеса и политиката. Както показва съвместно разследване на Important Stories и германското издание Der Spiegel, най-малката дъщеря на руския президент Катерина Тихонова е използвала държавни ресурси в личния си живот.

 

Можем да добавим и други имена ва ВИП-деца, които не са във военна униформа - синовете на Владимир Соловьов, Марат Хуснулин, Захар Прилепин, Сергий Миронов, Сергий Кириенко и още, и още....Защо не са на фронта?


При мобилизацията в Русия войната влезе във всеки руски дом. Но не засегна децата на елита и олигарсите, на висшите чиновници. Хората около Путин, олигарси, служители, депутати и медийни поддръжници на войната не отиват на фронта и предпочитат да не бъдат мобилизирани и децата им. Така най-яростните поддръжници на войната, не искат и да чуят за битките за Херсон, Донецк и Бахмут.

Затова е прав генерал Лебед, как ще се стигне до мир в Украйна. Напълно е прав!

 

Фрог нюз



Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 3238 |10.12.2022 Съветът на ЕС реши да се отпуснат 18 млрд. евро на Украйна . 9| 3480 |08.12.2022 Генерал Марк Мили: Ударите по гражданската инфраструктура няма да пречупят гръбнака на украинците . 2| 3284 |08.12.2022 Отиде си големият треньор Миодраг Йешич - Генерала . 0| 2999 |28.11.2022 Съветът на ЕС приравни нарушението на санкциите като углавно престъпление

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads