Реклама / Ads
30| 6311 |18.12.2011 НОВИНИ

Създателят на "Трон": Съветвах Костов

.
Красимир Стойчев
Глутница кучета нападнали рано тази сутрин туристическия бос Младен Мутафчийски, когато отивал към студиото на ТВ 7.
 

 

Бяха три орди, но успях да ги преодолея и пристигнах навреме, иронично обясни милионерът и подхвърли шеговито, че си пада по водещата Миа Сантова.

 

Аз съм неин фен. Дойдох, защото исках да видя дали на живо е толкова хубава, колкото от телевизионния екран. За съжаление не успяхме да се засечем, призна собственикът на тузарския комплекс “Хелена”.

 

Заедно с Мутафчийски в студиото се появи и представителят на първия олигархичен кръг в България Г-13 Красимир Стойчев, който е и създател на в. “Стандарт” и първият роден GSM оператор. Двамата трябваше да разговарят с Люба Кулезич за начините, по които оцеляват богатите по време на криза.


Основателят на групировката “Трон” Красимир Стойчев призна, че е съветвал Иван Костов, когато е бил премиер

 

Той приемаше това, което му казвах, но правеше точно обратното”, върна се назад олигархът и припомни, че подобен подход не води към успех. Той посъветва управляващите днес да бъдат внимателни, защото цялата власт е в тях.

Има риск, когато президент и премиер са от една партия. Историята показва, че винаги в даден момент започва конфликт. Премиерът издига президент, но се стига до момент, в който нещата се сблъскват, каза Стойчев.

 

Така било при Филип Димитров и Желю Желев,  а също и при Иван Костов и Петър Стоянов. Подобен проблем възникнал и при Георги Първанов и Сергей Станишев. Ще видим какво ще стане сега, времената са труди, но са времена на действие, каза още гостът в студиото на ТВ 7.

Стойчев посъветва управляващите да обърне повече внимание на здравеопазването и образованието, като в същото време похвали Симеон Дянков.

 

В началото го хулеха, но е факт, че благодарение на неговата работа и работата на БНБ, имаме стабилна макрорамка. Тази малка пица, наречена бюджет, трябва да се подреди така, че да има повече пари за здраве и образование, добави Стойчев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 41| 4718 |13.12.2011 Костов иска дебат за реформите в ЕС . 78| 4825 |12.12.2011 Костов: Трябва да защитим лева и парите на българина . 108| 6439 |07.12.2011 Костов: Каквито и реформи да направят ГЕРБ, те няма да бъдат приети от хората . 42| 4881 |05.12.2011 Костов: ГЕРБ води БДЖ към фалит

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads