Реклама / Ads
0| 3105 |17.11.2022 НОВИНИ

Седми ден търсят Сашко! Доброволци искат разговор с бащата, съмняват се, че крие нещо

.
В Перник продължава издирването на 12-годишния Александър. Полицията все още не е попаднала на следа от момчето. Детето изчезна на 11-и ноември в гористата местност над Профилакториума в миньорския град.
 

Вече няколко денонощия полиция, доброволци, планински спасители и кучета търсят детето, което е с тежка форма на аутизъм. В издирването се включиха и мотористи. Продължават и обиколките с хеликоптер над Перник.

 

Междувременно доброволци са недоволни от това как протича търсенето и подозират, че получават и грешни сигнали от бащата на изгубеното дете. „Искаме някой да каже къде да се продължи издирването, не да се пращат две коли да обикалят безсмислено. Стигнали сме на 70 км. някаква координация. Иначе се лутаме по гори  и паланки. Всички имат подозрения, версиите са много, че бащата го укрива, има версии, че е отвлечен от майката”, сподели Румен Стефанов, който се включи в издирването на детето като доброволец.

 

„Всеки ден ставаме все по-малко и по-малко. Идват неподготвени хора. Нямаме никакви сведения накъде да ходим, къде да го търсим”, заяви пред NOVA доброволецът Ивайло Манасиев.

 

„До момента сигналите от бащата бяха от врачки. Нищо смислено. Навсякъде сме ходили, където врачка е казала”, допълни той.

 

„Не знам дали крие нещо човекът. Всякакви съмнения имат хората, ние се разединяваме. Първият ден бяхме 2000 човека доброволци, станахме 400. Обърнали сме навсякъде, никъде го няма”, продължи доброволецът.

 

Той поиска властите да дадат насока на доброволците къде да търсят. „Или да кажат да спрем да го търсим, че те имат някаква организация”, каза Ивайло.

 

„Не мога да бъда абсолютно сигурен, но познавайки Алекс, не допускам, че той просто ей така би се загубил в гората. Чувството ми като баща е, че той се държи някъде против неговата воля”, подозира бащата на изгубеното момче Александър Цветанов. 

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2991 |15.11.2022 Ще падне ли първи сняг до края на седмицата? . 0| 5478 |15.11.2022 Гореща молба: Стига ”експерти” от екрана, които търсят известност на гърба на Сашко! . 0| 2752 |15.11.2022 Пети ден в неизвестност: Търсят 12-годишния Александър в цялата страна . 0| 2769 |14.11.2022 Водолази търсят следа от Сашко в пернишките езера

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads