Реклама / Ads
12| 5196 |10.12.2014 НОВИНИ

Сертов излязъл с автомобил "Опел" СА 2987 РМ без GPS

.
Петко Сертов
Извършихме голям обем оперативно-издирвателни мероприятия, но те не дават резултат. Ще огласим номера на автомобила, с който се придвижва Петко Сертов и очакваме помощ.Става дума за светлосив металик "Опел Астра" с номер СА 2987 РМ.Това съобщиха на пресконференция от МВР.
 
Сертов е в неизвестност от 15,30 часа на 5 декември. Осведомени сме на 6 декември от съпругата му, която е помолила за съдействие.

Петко Сертов действително е изтеглил пари от банка, казаха днес от СДВР. Те обаче отказаха да уточнят каква точно е сумата. По първоначални данни става дума за 8 хиляди лева. При проверка се разбрало, че той теглел по един-два пъти на месец подобни суми за издръжка на сина си, който е студент, както и за семейството си. Освен това имал навика да забравя телефоните си често вкъщи. за последно бил засечен от камера на НДК. Оттам насетне дирите му потънали.

Към настоящия момент нямаме информация къде се намира Петко Сертов, нямаме такива данни. Знаем с каква кола е отпътувал и кога. Това каза пред журналисти в сградата на Министерския съвет главният секретар на МВР Светлозар Лазаров във връзка с издирването на бившия председател на ДАНС Петко Сертов. Лазаров каза още, че по първоначални данни Сертов е отпътувал сам.

МВР ще търси изчезналия шеф на ДАНС Петко Сертов с хеликоптер. Това стана ясно още на брифинг в СДВР днес. Към момента обаче времето не позволявало това. По данни на полицията Сертов обичал да шофира из затънтени места, когато бил разстроен. Няма данни обаче за посоката, в която е тръгнал.

Няма данни и да е напуснал страната.

ДАНС също участва в издирването му, стана ясно още на пресконференцията. Полицията обяви номера на автомобила и марката, с които се движи Сертов.

На въпрос защо се е стигнало до издирване чрез „Интерпол” Лазаров отговори, че това са абсолютно реални способи, които са необходими да се проведат в една такава процедура. Лазаров посочи още, че са проверявани разговорите на Сертов и допълни, че няма данни колата да разполага с GPS-система.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4651 |10.12.2014 Адвокат Симеонов: Сертов не е изченал заради масонството . 22| 5676 |10.12.2014 Зоя Димитрова: МВР има информация за Сертов и колата . 5| 4790 |10.12.2014 Полицаи търсят Сертов по урви и дерета . 8| 4434 |09.12.2014 И Интерпол издирва Петко Сертов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads