Реклама / Ads
52| 20067 |28.03.2021 НОВИНИ

Севда написала…, а можеше да напише… истината

.
Севда търчи подир боса...
Протестиращи от Системата ни убива отишли пред дома на премиера Бойко Борисов в Банкя. Там опънали черен транспарант. Те са озвучени с тъпани и мегафони. Присъстващите пожелали на лидера на ГЕРБ след изборите да се срещне ”не с Гешев, а с истински прокурор”, а след това с честен съдия, а по-късно и с бай Ставри.
 

Такаааа… Всичко това страшно издразнило пиарката на ГЕРБ Севдdлина Арнаудова, която публикува във фейсбук възмутена:

 

"Що за ... същество трябва да си, за да разпънеш черен чаршаф пред родния дом на човек? Пред дома, в който живеят децата и внуците му? Ето това е мутренско поведение!!! Това е фашизъм! Това е границата с геноцида, бесилките и ковчезите! Не, това не е демокрация. Това е цинизъм! И не, това не са нормално протестиращи ... хора, това са куклите на конци на истинските мутри и на мафията! Системата ни убива, не знам как имате очи да гледате семейства си, след като се продадохте. С черните савани на мутрите и с жаждата за смърт - Вие сте символ на задкулисието!"

 

Севда знае каква е истината. Ох, как знае… Но как да я каже и напише? Някак кофти ще се получи. Например по отношение на нейния бос тя би изглеждала така:

 

"Що за ... същество трябва да си, за да обикаляш по цял ден с джипката пред очите на милиони българи? Пред камери и микрофони, пред деца и възрастни да разхвърляш милиони, изкарани от същите тези хора! Ето това е мутренско поведение!!! Това е фашизъм! Това е границата с геноцида, бесилките и ковчезите! Не, това не е демокрация. Това е цинизъм! И не, това не е нормален премиер… кукла на конци на мутрите и на мафията! Аз ли не знам?! Системата му ни убива, не знам как има очи да гледа семейството си и семействата на майките с деца с увреждания. Продаде се! Превърна се в символ на задкулисието!"

 

Скоро Севда и боса й ще четат точно такива текстове. Гаранция. А Севда може и да пропише такива. Виждали сме не един и двама, които са се обръщали за нула време, когато се променят обстоятелствата.

 

Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 10391 |23.02.2021 Симов: Пуснах си с литературен трепет СевдаТВ, по-добре да бях изпил бутилка коняк на гладно . 18| 3250 |10.02.2021 Д-р Севдалин Куцаров: Липсва визия и желание за промяна в сектор „Здравеопазване“ . 28| 8270 |08.01.2021 Радослав Бимбалов: Всеки ден по Севда ТВ гледаме кино-преглед . 11| 4111 |03.12.2020 Д-р Севдалин Куцаров: Идеята беше системата да бъде подготвена, но никой нищо не подготви

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads