Реклама / Ads
2| 4264 |24.10.2022 НОВИНИ

Рокади! Шефът на МВР сменя началници на почти всички столични районни управления

.
Иван Демерджиев
Шефът на МВР Иван Демерджиев обяви сериозни кадрови промени във ведомството. Те засягат няколко районни управления в София и областни дирекции.
 

Ето и конкретните промени:

 

Второ РПУ - на мястото на комисар Венелин Станков ще бъде назначен инспектор Иван Дойчев, разузнавач трета степен, Втори сектор към отдел "Противодействие на криминалната престъпност при СДВР.

 

Трето РПУ - на мястото на комисар Александър Александров ще бъде преназначен главен инспектор Ивайло Величков, началник Втори сектор в отдел "Икономическа полиция" при СДВР.

 

Четвърто СДВР - на мястото на комисар Румен Костадинов ще бъде преназначен главен инспектор Кристиян Тонев, началник на сектор "Противодействие на криминалната престъпност" в Първо РПУ.

 

Пето РПУ - на мястото на комисар Мариета Иванова ще бъде преназначен главен инспектор Пламен Максимов, началник на Пети сектор в отдел "Противодействие на криминалната престъпност" при СДВР.

 

Шесто РПУ - на мястото на комисар Делян Гешев ще бъде преназначен комисар Пламен Колев, зам,-началник на отдел "Охранителна полиция" при СДВР.

 

Седмо РПУ - на мястото на комисар Ани Петрова ще бъде преназначен главен инспектор Радостин Ангелов, началник на Шести сектор към отдел "Противодействие на криминалната престъпност" при СДВР.

 

Осмо РПУ - на мястото на комисар Валери Симеонов ще бъде преназначен комисар Светослав Стойков, зам.-началник на Осмо РПУ.

 

Има още две промени, които ще се направят по различни причини. Директорът на ОДМВР-Пловдив старши комисар Димитър Балев ще бъде преназначен, като на негово място ще бъде назначен комисар Васил Костадинов, зам.-директор на ОДМР-Пловдив. В този случай се касае за молба на г-н Балев. Изключително доволни сме от него и от неговата работа, мотивите са изцяло лични и молбата му беше удовлетворена. Вторият случай е смяната на директора на ОДМВР-Кюстендил, където на мястото на старши комисар Светослав Григоров ще бъде преназначен комисар Георги Ванев, зам.-директор на ОДМВР-Кюстендил.

 

Тук случаят е различен - старши комисар Григоров си позволи грубо да наруши правилата за срещи с политически лица, позволи си директно да ме излъже в очите, че не е осъществявал такива срещи, и логичната последица от това е да се разделим с него, заяви министърът на вътрешните работи. В отговор на въпрос той уточни, че старши комисар Григоров се е срещал с двама високопоставени представители на ГЕРБ при различни случаи.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4994 |23.10.2022 "Виж Украйна и умри" сменя "Виж Рим и умри" в руския туризъм… . 4| 2707 |21.10.2022 Д-р Костадин Ангелов: НС не може да сменя главния прокурор . 9| 4687 |14.10.2022 Даниел Митов увърта: Политически партии не могат да сменят главен прокурор . 1| 3205 |14.10.2022 Само за няколко месеца, Лиз Тръс сменя трима финансови министри. Вижте кой е най-новия!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads