Реклама / Ads
9| 4261 |07.01.2024 НОВИНИ

Шефът на Пирогов: Получих политическа подкрепа, без да съм я искал

.
Източник: БГНЕС
Имунната система на нацията е срината, има увеличение на посковидните ефекти. Това заяви в ефира на Нова телевизия директорът на "Пирогов" Валентин Димитров.
 

2023 трябваше да се въстанови нормалния ритъм на работа на "Пирогов" след пандемията и годината беше много трудна, като над 250 хил. пациенти са преминали през болницата, 18 хил. от тях неосигурени. 25 хил. операции са били извършени в лечебното заведение за миналата година. Тежките случай са много, заключи Димитров.

 

Между 3 и 15-16 годишна възраст са пострадалите от пиратки тази година, случайте са 10, каза Димитров.

 

Последствията от гръмнала пиратка в ръката са тежки и водят до инвалидизация. Едното пръстче липсва на 3-годишното дете, пострадало тази година от инцидент с пиратки, каза още той.

 

Пирогов беше превърната в COVID болница по време на пандемията, сега при нас не се лекуват болни от COVID.







Имунната система на нацията е срината, има увеличение на посковидните ефекти, каза още шефът на "Пирогов".

 

Жената, постарадала при убийството на Алексей Петров била в тежно състояние, но всичко приключило положително. Прекарала в болницата повече от месец.

 

1,5 млн лева са разходите за пациентите от Нагорни Карабах, които в момента са изцяло за сметка на болницата, каза още той.

 

На въпрос дали ще подаде оставка, ако обвиненията от здравния министър се окажат верни, Димитров отговори така: "Ако излезнат данни за нарушения от моя страна, ще си понеса отговорността."







Получих политическа подкрепа, без да съм я искал. Това означава признание за това, което съм свършил. 853 хил. лева е печалбата на Пирогов, каза Димитров.

 

Най-големият ми успех е, че колегите в болницата ми казаха, че съм пироговец, посочи още той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 7556 |07.01.2024 Д-р Симидчиев: Радев стреля на посоки във всички властови центрове . 17| 4533 |07.01.2024 Коледа е по Юлианския календар. Вижте кои страни празнуват днес . 11| 32430 |07.01.2024 "Няма да позволим на Путин да ни държи в плен на ядреното гориво". Великобритания става производител на ураново гориво . 48| 15089 |07.01.2024 100-хилядна армия на КНДР хвърлят Путин и Ким Чен Ун срещу Украйна. Кой как реагира у нас?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads