Реклама / Ads
4| 3263 |22.02.2024 НОВИНИ

Шефът на СДВР: Пепи Еврото се намира в близка до България държава

.
Източник: БГНЕС
Прокуратурата трябва да отговори бил ли е сътрудник Мартин Божанов на МВР. В СДВР сме получили общо 17 преписки и досъдебни производства, касаещи името на Нотариуса. Нито една от преписките не е довело до нито една осъдителна присъда. Това заяви директорът на СДВР главен комисар Любомир Николов по bTV.
 

Отделно от това има още 13 преписки, като 8 са срещу него, а 5 от самия Нотариус. Нотариуса никога не е имал документ за самоличност с променено ЕГН и променена фамилия, по думите на Николов.

 

Извършена е проверка и на полицейските автомобили, които са били около клуба SS са били собственост на фирма на Нотариуса. „Към настоящия момент нямаме данни Нотариуса е да е бил пазен от полицията“, уточни Николов.

 

Той обясни, че по оперативно-следствените действия на СДВР и МВР не може да се влиза в конкретика. Николов обаче има вътрешното усещане, че неуморният труд на сектор „Убийства“ ще се възнагради с успех. Той отказа да навлиза в конкретика за убийството на Мартин Божанов, като само уточни, че възпроизведените изстрели са били три и от един човек. Изстрелите за отправени в разстояние от 10-12 метра и убийството е станало веднага след паркирането на автомобила си и веднага след слизането от автомобила си е получил изстрели в задната част на тила.





Имало е доста лица в близост до убийството на Нотариуса. Телефоните на Мартин Божанов са назначени за експертиза, като в скоро време се очаква резултат от експертизата. Общо два телефона са дадени за изследване. В хода на претърсването на жилището му са установени два телефона, които са били използвани в последните 6 месеца.

По никакъв начин Нотариуса не е сигнализирал за притеснения относно здравето и живота му.

 

Любомир Николов няма данни Петър Петров-Еврото да е починал, като по негови данни не се намира в България. Според него Пепи Еврото се намира в близка до България държава, но отказа да даде повече подробности за коя става въпрос.

 

За убийството на Алексей Петров, Любомир Николов обясни, че продължават да се разпитват хора и да се назначават експертизи.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 2471 |22.02.2024 Разпитват нови свидетели по делото "Семерджиев" . 1| 2486 |22.02.2024 СОС с пореден опит да излезе от тупика. Ще се разберат ли за зам.-председатели? . 0| 2486 |22.02.2024 Затопля се, слънцето ще ни се усмихва все повече . 8| 3793 |22.02.2024 Първо заседание на кабинета след отказа на Мария Габриел да подпише меморандума

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads