Реклама / Ads
9| 5146 |16.11.2021 НОВИНИ

Швейцария ни попиля с 4:0 в последния мач за световното, Ясен Петров не знае на кой свят е

.
Шакири ликува...
Поредна позорна загуба и поредна трагична игра на българските национали по футбол. В последния мач от групите за класиране на световното първенство в Катар догодина, националите допуснаха унизителна загуба 4:0 от Швейцария. Резултатът реално можеше да е значително по-голям. "Лъвовете” (колко нелепо е да се наричаме така) показаха игра на ”футболно джудже” - безидейно, беззъбо, страхливо, скучно и непродуктивно.
 

В Люцерн футболистите на Ясен Петров не оказаха никаква съпротива Шакири и компания, бяха като спаринг партньор на вдъхновен и непримирим съперник.

 

Победата беше задължителна за швейцарците, защото именно тя ги изпрати директно на световното първенство в Катар, след като по същото време Италия направи 0:0 със Северна Ирландия. По този начин Швейцария спечели групата с 18 точки, с две повече от Скуадрата, която отива да се бори на бараж.

 

Ноа Окафор, Рубен Варгас и Седрик Итен бяха точни за Швейцария между 48-ата и 72-ата минута. Четвъртият гол вкара Ремо Фройлер в добавеното време. Освен четирите попадения домакините удариха две греди, а други два гола бяха отменени заради засади. Българският вратар Иван Караджов се постара загубата да е само с четири гола...

 

След края на мача националният селекционер Ясен Петров не можа да даде никакво смислено обяснение за тоталния провал на отбора. Успя само да каже, че той поема вината и няма да каже лоша дума за футболистите.

 

В коментарното студио на БНТ се дадоха примери с великолепната и историческа победа на Сърбия над Португалия в Лисабон, която изпрати сърбите директно на световното.

Бараж пък ще играят националите на Северна Македония.

Хърватска преди ден играна живот и смърт, както се казва, срещу Русия, победи и също се класира за финалите в Катар.

 

На този фон българските национали наистина са джуджета, заедно със своя треньор-джудже и председател$джудже на БФС...

 

Докато футбола се командва от Боби Михайлов ще е така, - последваха гневни коментари в мрежата.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 3926 |13.11.2021 40 години след последния албум АВВА оглави британските класации с рекорд . 2| 2967 |12.11.2021 Днес е последният ден от предизборната кампания . 13| 8567 |10.11.2021 10 ноември 1989: Последният Пленум на Тодор Живков . 5| 3217 |11.10.2021 Два дни до последния срок за регистрация за изборите. Кои водачи са ясни?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads