Реклама / Ads
16| 3338 |15.02.2021 НОВИНИ

Сидеров за изборите: Сигурни сме, че отиваме да участваме в купен мач

.
Източник: БГНЕС
Тези избори ще бъдат манипулирани, но въпреки всичко може и да има изненади и те да се озоват в новия парламент. Това заяви лидерът на ”Атака” Волен Сидеров.
 

Председателят на "Атака" очаква всякакви "мръсни номера" от ЦИК при регистрацията на партията за предстоящия парламентарен вот на 4 април.

 

"Съставът на ЦИК трябва да бъде сменен, тъй като той вече е извършил законово нарушение, приемайки едно решение, което Върховният административен съд го отхвърли. Ние сме сигурни, че сега в момента отиваме да участваме в един купен мач. Това е нашето виждане. Ако питате "Добре, защо ще участвате тогава в купен мач?" - защото сме "Атака". Ние сме от онези хайдушки чети навремето, които са знаели, че няма да съборят империята, но с оръжия са излизали и са се били до последния човек. Хайдушките чети не са освободили България, а накрая руската ни е освободила, но това е друга тема", заяви Сидеров.

 

Той очаква резултатите от парламентарните избори да бъдат подправени, "фалшифицирани" и в полза на ГЕРБ, ДПС и които управляващите искат да вкарат. Там изборът бил между ВМРО и новия годеж между НФСБ и Марешки. По думите на Сидеров сега пред ГЕРБ стоял въпросът на кого да продадат няколко процента, за да имат бариера - дали на ВМРО, дали на новата коалиция "Воля"/НФСБ.

 

Иначе с ирония лидерът на "Атака" коментира новата коалиция: "Беше много нечестно от моя бивш кум да не ме покани на сватбата. Аз го поканих на моята сватба, можеше да ме покани, все пак да присъствам, нещо да ми подари, но така или иначе не ме покани".

 

Лидерът на "КОД" Петър Москов пък каза, че те имат конкретни решения за проблемите в България, а не само празни приказки и обещания.

 

""КОД" е дясна консервативна партия. "КОД" се основа, за да защитава ценностите на дясното. Нашите идеологически противници в тази кампания и по принцип, са онези говорители на розовия революционен хаос, които както винаги обещават светло бъдеще, но не казват нищо за конкретните, реалните решения на гражданите", заяви Петър Москов.

 

Всичко това стана ясно днес, след като "ВМРО", "Атака" и "Консервативно обединение на десницата" се регистрираха за предстоящите парламентарни избори.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 4115 |05.02.2021 Сидеров: Не знам дали ще подкрепя Радев, но може да ”черпи” от моя опит . 52| 4067 |16.01.2021 Караянчева за датата на изборите: Избрана е абсолютно без аргументи . 8| 6308 |29.09.2020 Викат утре Сидеров в СДВР, за да му вземат отпечатъци . 17| 7896 |21.08.2020 Сидеров се разграничи от Илиан Тодоров

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads