Реклама / Ads
12| 3996 |02.10.2019 НОВИНИ

Сидеров качи на Фейсбука си сваленото предаване по БНТ и пак твърди, че Джамбазки е г.й

.
Волен Сидеров Източник: БГНЕС
Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров качи на личната си страница във Фейсбук сваленото предаване „Референдум“ по БНТ. Припомняме ви, че във вторник вечерта в него се разрази скандал, заради който микофонът на Сидеров бе изключен, а след това помолен от водещата да напусне студиото.
 

Шефът на БНТ Емил Кошлуков заяви днес, че ще свали от интернет въпросното предаване и че повече няма да кани лидера на „Атака“. В отговор на това той написа:

Казах истини, които явно са неудобни за някого, защото предаването "Референдум" е свалено от сайта на БНТ. Какво не се хареса на господарите на БНТ? С тенденциозното поведение на водещата на предаването и цензурата, която ми наложи, като спря микрофона ми, за пореден път станахме свидетели на опит за заглушаване на истината, която умело, по заръка, медиите крият от българския народ.

 

След това Сидеров  допълни в следващ пост:

Не са ме извели с полиция от БНТ. Не знам кой повика полицаи в студиото, според мен това е недопустимо. От моя страна нямаше никакви грозни сцени, освен че казах няколко истини. Например, че Джамбазки е гей, това не са нападки - става дума за политическо обществено положение. Когато излизаш за такъв висок пост, ти трябва да си честен с избирателите. Защо обаче едно предаване, което се прави с държавни пари, си позволява да налага такава цензура? Днес пък генералният директор на БНТ, който нямаше да е такъв, ако не беше минал през ТВ АЛФА, си позволява да казва, че нямало да ме допуска в обществената телевизия. Чакай малко, това да не му е бащиния.

 

Това е държавна телевизия, той ли решава един народен представител, който е избран с гласовете на народа, дали ще участва в предавания на националната телевизия, която се издържа с парите на народа? Сега БНТ нарушава споразумението на АТАКА и БНТ и отговорността ще си я носи БНТ, явно Кошлуков много иска да се хареса на соросоидната върхушка в националната телевизия, която много отдавна я управлява и я превърна в телевизия манипулатор. Защо водещата не изгони Юлиан Ангелов от ВМРО, защото и той говори много обидни и нападателни неща? Защо медиите не попитат защо той ме нападна с обидни думи и защо водещата не спря и неговия микрофон?

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 3762 |02.10.2019 СЕМ излезе с декларация за поведението на Сидеров по БНТ . 5| 4678 |02.10.2019 ”София Прайд” защити Джамбазки от нападките на Сидеров . 4| 3620 |02.10.2019 Сидеров ще съди БНТ, иска извинение от водещата на „Референдум“ . 3| 4070 |02.10.2019 Екатерина Захариева: Волен Сидеров завладя ефира на БНТ по недопустим начин

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads