Реклама / Ads
107| 5817 |08.04.2011 НОВИНИ

В. Сидеров: Време е Трайков да си ходи

.
Волен Сидеров
Трайков е натрупал достътъчно черни точки, за да си ходи. Той работи в синхрон с Иван Костов, а не с правителството. Министрите са екип, има само един солов играч и това е капитанът. Той не трябва да се колебае, когато сменя хора. Не приемам тезата, че изграждането на нови мощности, като АЕЦ Белене, е вредно за България.
 

Сините са истерично против АЕЦ Белене. Не можеш да превърнеш едно отрицание в основна задача, обяви по ТВ7 Волен Сидеров.

Подвеждане и спекулация е тезата, че по-добре ще управлява експертен кабинет. Първа е идеята, а тогава е техническото изпълнения, обясни Сидеров и добави, че Борисов има добра идея за това, какво трябва да се прави. В развитите страни има говорители, не излизат министрите час по час да обясняват какво става, добави той.

Според него няма единство в парламента по въпроса за Белене. Затова пледирам за ясни и точни разчети, не мога да приема тезата, че изграждането на нови мощности е вредно за България. Ние загубихме вече време, продължава дискусията, а съседите ни строят, каза Сидеров.

Тези които не искат Белене, работят против интересите на България, категоричен беше гостът.

Трайков е натрупал достътъчно черни точки, за да си ходи, но това е работа на премиера, направи оценката си лидерът на Атака и добави, че премиерът трябва да работи за подобряване на синхрона и работата между министрите. Важно е да се разбере, че министрите са екип, има само един солов играч и това е капитанът. Той не трябва да се колебае, когато сменя хора. Трябва да се започни отгоре надолу и това ще се оцени от хората, прогнозира Сидеров. Националистът посочи, че освен актуалния скандал с АЕЦ „Белене", енергийният министър се е „провинил" и когато не е реагирал по никакъв начин на исканията на електроразпределителните дружества за рязко вдигане на цените на тока. Сидеров припомни, че Трайков е бивш служител на едно от тях - EVN.

Има някакви допирни точки между Тр. Трайков и Ив. Костов, както и синхрон в други техни действия, съобщи Сидеров. 


Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 11367 |08.04.2011 КАТ: Плащайте навреме, иначе – съдебен изпълнител . 34| 5038 |08.04.2011 О. Минчев: Трайков защити националния интерес . 19| 5441 |08.04.2011 Буреносни облаци се завихрят над главите на Тр. Трайков, Н. Караджова и М. Найденов . 27| 5602 |07.04.2011 РЗС: Трайков е единственият мъж в мутренско-ченгеджийски кабинет

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads