Реклама / Ads
0| 8767 |22.07.2015 НОВИНИ

П. Симеонов: Борисов долови, че го свързват с #КОЙ и бяга от това

.
Първан Симеонов
Няма обществена алтеранатива , която да смени това управление. Общестото се поизмори. Самият Борисов долавя, че го свързат с модела КОЙ и той бяга от това. Христо Иванов нацели някои болни места в съдебната система, каза политологът Първан Симеонов в "Лице в лице" по бТВ.
 
Бойко Борисов се намира в много тежка ситуация. Номерата, които правеше до сега няма да му помогнат. Нека не забравяме, че това е Борисов и той си мени мнението непрекъснато, което ще му помогне да премахне отговорността от себе си, допълни политологът.

Имаме многопосочност на изказванията в цялата ни политическа класа, което е много вредно и показателно за нея, категоричен бе доц. Кристиан Таков. Имаме на лице някакъв документ, който не подкрепя изцяло съдебната реформа. Таков е категоричен, че има опит да бъде обвинен РБ в несъгласие с оформянето на съдебната реформа. Човек трябва да започне да мисли по един извратен начин, за да разбере опитите за реформата в съда ни, категоричен е той.

Има различни медии, които са изключително критични към съдебната реформа, но не осъществяват критика към Борисов, анализира Първан Симеонов. Вчера беше обречен на неуспех референдума, а и с него пряката демокрация в България. Президентският лагер не направи нищо по този въпрос, което може да ни наведе на мисълта, че Плевнелиев играе за втори мандат, обясни Симеонов.

Докато няма яснота за принципни политики, дотогава ще бъдем управлявани от еднолични партии. Всички те се борят за безпринципност и задкулисие, категоричен беше доц. Кристиан Таков. Пълна наглост е политиците да се правят на неосъзнати и излъгани, категоричен е той. Ние вече сме в необратима фаза, но е време да поспрем движението й, предложи Таков.

Към днешно време никой не иска да напуска управляващата коалиция, защото там се намират партии, които няма да имат никакъв шанс в едни бъдещи избори. БСП също проявяват поведение на непълна опозиция, анализира политологът Първан Симеонов.

Съдебната реформа трябва да бъде направена ефективно, а не половинчато. Брюксел не са идиоти, те ще се усетят ако им се предостави една половинчата реформа, завърши доц. Таков. Аз ще съм спокоен, когато Борисов каже - това е политиката на ГЕРБ, а не Христо Иванов е министър на ГЕРБ, допълни той.

БСП е в двойствена поза, от една страна е опозиция, от друга страна се въздържат, защото може да управляват с ГЕРБ. Не виждам преки заплахи за кабинета. Политическата логика от днешна гледна точка не говори, че този кабинет е нестабилен А ДПС даде 600 дни толеранс на този кабинет

Няма обществена алтеранатива , която да смени това управление. Общестото се поизмори. Самият Борисов долавя, че го свързат модела КОЙ и той бяга от това.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4414 |22.07.2015 Борисов на крака в НС, не се разбра с Миков за съдебната реформа . 0| 8800 |21.07.2015 М. Спасов: Името на Борисов стои до това на Пеевски и #КОЙ . 0| 4782 |21.07.2015 Борисов и Местан при Цачева заедно с РБ . 0| 6870 |19.07.2015 Борисов: Намерихме общ език да стабилизираме държавата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads