Реклама / Ads
0| 16858 |15.06.2022 НОВИНИ

Симпатизант на "Възраждане", човек срещу НАТО и ЕС или кой е авторът, паднал се на матурата за 7. клас?

.
Разказът “Талисманът” бе един от текстовете, по който писаха седмокласниците на матурата вчера. Оказа се обаче, че неин автор е интересна личност със симпатии към “Възраждане” и антиевропейски и антинатовски наклонности.
 

“Талисманът” е написан специално за банката с непознати произведения.  От същата банка е и миналогодишният разказ – “Череши” на Захари Карабашлиев. След като стана ясно, че именно това е изтеглената за изпита на учениците в 7. клас творба обаче в общественото пространство веднага заваляха коментари. Разказът бе наречен от някои “лоша литература”. 

 

Самият Бачков се похвали в личния си профил във Facebook за това, че разказът му е бил избран.

 

"Днес на матурите по БЕЛ се падна мой разказ. За разлика от писателите - храненици на Сорос, които са вечно в прожекторите и новините, и аз получих своето признание! Радвам се най-вече заради стотиците пренебрегвани български таланти, а те никак не са малко! Вярвам, че бавно, но сигурно всеки ще получи заслуженото от него!"

 

Красимир Бачков е учител по изобразително изкуство във Варна.  Той има близо 50 награди за 10-е си книги, сред които два романа и една стихосбирка.

 

В социалните мрежи обаче се оказва, че политическите му възгледи клонят към тези, проповядвани от партия “Възраждане”. Така например на 5 май Красимир Бачков публикува следното: 

 

"Тук няма конспирация, а арогантно и безкомпромисно налагане волята на богатите ненормални копелета от фалиралия вече Запад! Те налагат фашизъм и унищожение на всички, които са различни от тях! Това, което можем да сторим е да не чакаме като овце назаколение, а да действаме! Не с приказки в Интернет, а на улицата!


1. Да свалим продажниците от правителството и да ги осъдим за предателствата, лъжите и кражбите им спрямо народа!

2. Да изберем единствената партия в момента, която милее за България - Възраждане!

3. Да напуснем Европейския съюз и НАТО!

4. Да намерим друг вариант за защита на националната ни сигурност!

5. Да си върнем свободата и нормалния живот!"

 

Освен това Бачков отрича епидемията от COVID-19 и глобалното затопляне. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6159 |15.06.2022 Радулов бил накаран да се оттегли от листите на ИТН, човек на Орлин Алексиев е в МРРБ . 0| 3721 |03.06.2022 Костадинов бил „много възпитан човек“, но как така някой ще го нарича „крадец“? . 0| 35351 |31.05.2022 Шефът на легия “Антимафия”: 10 млн. лева подкуп е поискал олигарх и човек от властта от бивша фирма на ГКПП “Кап. Андреево” . 0| 3442 |26.05.2022 Говорителят на СГП: Работим по версия отвличане на Алтънбашев. Търсим човек, опитал да влезе в апартамента му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads