Реклама / Ads
14| 9841 |14.06.2016 НОВИНИ

Синът на Туцо проговори: Полицията в Слънчев бряг и Несебър е зависима

.
Адвокат Иво Найденов и Радослав Попов
Не съм бил на стрелбата, как изобщо ми е замесено името в този екшън в Слънчев бряг, заяви Радослав Попов, син на Туцо от "Килърите", издирван и заподозрян за стрелбата срещу Митьо Очите. Многократно съм имал проблеми с тези хора и групи, дори с Борислав Кузманов, добави той. Според него полицията в Слънчев бряг и Несебър е зависима.
 
Полицията трябва да търси Пламен Петков, а не мен. Всички на местно ниво си затварят очите. Те заблуждават самите проверяващи от София, за да скрият информация и така всъщност накрая бургаската полиция сами се проверяват. След като видяхме, че никой няма да ни защити, започнахме да внимаваме къде ходим, категоричен бе Попов.

Адвокатът на момчето обясни, че преди време е имало конфликт между Божидар и Радослав, който по чудо не е имал фатален край и че се водят съдебни дела.

След като ме закараха в районото управление и ме държаха час и нещо, без да знаят защо, накрая ме пуснаха. Никой не ми даде обяснение защо съм задържан и как така снимката ми е разпространена в цяла България и ме издирват като най-големия престъпник. Относно вдовицата на Бай Миле, както всички медии гръмнаха, че имам общо с нея - управлявам една от фирмите й, с нея сме близки семейни приятели от малки, каза още Попов пред bTV.

Ние осигуряваме спокойствие на нашите клиенти и не нарушаваме по никакъв начин спокойствието на останалите. Получавал съм заплахи за живота си, но полицията така и не направи нищо. Не познавам нито Митьо Очите, нито някой от неговите хора, поясни той. За случая с престрелката не знам нищо, не знам причината, но най-вече не знам как се озовах в групата на издирваните. С Митьо Очите нямам нищо, ама нищо общо, единствено имам връзка с тези хора на снимките, които полицията търсеше.

Божидар Кузманов действа по следния начин, ако помните зила, който беше сложен пред едно от най-оборотните заведения на морето преди години, с цел борене на конкуренцията. То бяха зилове, чупене на коли и т.н. Така че не мога да коментирам случая в Слънчев бряг, не знам махленска проява ли е, какво е. И добави: "Аз ангажиментите като управител на фирми си ги спазвам и няма нищо нередно в бизнеса ми", като допълни, че полицията в Несебър и Слънчев бряг е зависима.

Заплахата ми за живота беше абсолютно директна: Ще те заколя, ще те убия - всичко е записано, но никой не взе мерки, завърши той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4208 |13.06.2016 Пращат шефовете на НАП и полицията всеки уикенд на морето . 2| 4347 |11.06.2016 Ново меле между фенове на Англия и полицията в Марсилия . 21| 5201 |09.06.2016 Георги Кадиев: Полицията и бандитите са едно . 2| 4258 |08.06.2016 Пожар избухна в сградата на полицията в Кюстендил

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads