Реклама / Ads
38| 10211 |12.07.2012 НОВИНИ

Скандал: „Седмичен Труд” фалшифицирал интервю с Елен Колева

.
Найденов и Колева, когато бяха влюбени...
Невероятно, но факт. Шокиращо интервю с актрисата Елен Колева, в което тя разкрива тъмните страни на доскорошната си голяма любов – бизнесмена Александър Найденов било чисто менте. Фалшивият медиен продукт излязъл на централно място в уважавания доскоро в. „Жълт Труд” от пресгрупата на Любомир павлов и Огнян Донев.
 
Шашмата бе разкрита от самата „интервюирана”, която се обади в студиото на Гала по Нова тв. Актрисата заяви категорично, че никой от изданието не е разговарял с нея. Тя била провокирана да вдигне телефона докато гледала и слушала как водещата Гала и гостът й Александър Найденов обсъждат именно въпросното интервю.

 

‘Всяко хубаво момиче си има цена. Не виждам нищо лошо в това, че съм получавала месечна издръжка от 10 бона. Все пак аз търпях маниакалната му ревност и старческите му миризми, но лускозният живот ми харесваше.‘‘, цитира ‘‘Седмичен труд‘‘ Колева.

 

Самият Найденов, който е съсобственик на известната фирма „Олинеза” бе още по-краен и заяви, ако наистина интервюто е изфабрикувано, не би желал да е на мястото на автора, който е направил това. "А аз ще разбера кой е този човек, можеш да бъдеш сигурна в това", бе категоричен бизнесменът пред изумената Гала.

 

В „На кафе” бившето гадже на актрисата Елен Колева обясни за пореден път тези дни защо и как се е стигнало до раздяла между двамата. Светската двойка, която бе считана за образец на любовта, от известно време е въвлечена в скандал. Найденов обясни, как някакъв човек, който той нарече гугутка, отишъл един слънчев ден при него и почнал да разказва за някакви изневери на Елен. Оттам се тръгнало. Като научил за тъмните петна в предишния живот на актрисата, Найденов решил, че няма как повече да са заедно. Когато двама души започват връзка, те трябва да загърбят старите си преживелици. Миналото трябва да остане минало. Не бива да се пришива и имплантира във връзката, без да прищипва партньора. Имай си го миналото, нека да си е само твое, сподели разбиранията си Найденов.

 

От "Седмичен Труд" били казали на свои колеги, че имали запис на разговора с Елен Колева. Ако това се окаже вярно скандалът ще се разрази с още по-голяма сила.

Той отрече слуховете за това, че бил хванал любимата си  в деликатна ситуация. Ставало дума за друг вид изневяра и за разрушено доверие.

 

Това е вторият светски латино сериал, който се разиграва пред очите на българите от известно време. Преди няколко седмици друга одумвана двойка – семейство Тадаръкови се нападнаха с тежки обвинения. Журналистката Светослава Тадаръкова и бизнесменът Димитър Тадаръков с видимо ожесточение разкриха грехове на партньора си. Посипаха се обвинения за психически тормоз, заплахи, следене, подслушване, изневери и пр.

Наблюдатели на случващото се в българския хайлайф са изумени от лекотата, с която толкова известни хора вадят на показ най-съкровени неща и се нападат като махленски клюкарки по медиите.

 

Такъв ни е елитът за съжаление. Самозванци, съмнителни богаташи и изкуствени "звезди", коментира пред Фрог нюз познавач на светския живот у нас.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 45| 9901 |09.07.2012 Скандал: Социоложки се сръфаха за поръчки на изследвания . 72| 7438 |25.06.2012 Война: Л. Павлов не дава други да продават „24 часа” и „Труд” . 33| 8706 |08.03.2012 Скандал: Спешно отзовават посланик от Белград . 15| 7469 |21.12.2011 Светлана Джамджиева е новият шеф на „Труд”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads