Реклама / Ads
10| 6612 |17.10.2017 НОВИНИ

Смях в залата! Пеевски пише закон за "вторичното разграбване" на КТБ

.
Йордан Цонев
С Делян Пеевски пишем закон, чрез който да се разкрие истинския грабител на КТБ и да освети процеса. На нас ни писна да слушаме фалшиви новини, че той е участвал във вторичното разграбване на активите на банката. Това заяви депутатът от ДПС Йордан Цонев пред bTV, по известен като Данчо- Ментата.
 
Точно това е начинът да докаже, че няма нищо общо с тази история - като напише закон, допълни той в стил "Крадецът вика, дръжте крадеца!".

Цонев коментира и участието на Патриотите в управлението на страната. Изказванията на депутатите от ОП разделят нацията и предизвикват омраза. Думи като тахтаби, дървеници, мравки, маймуни, смачкване нямат място в една демократична държава. Тези хора незабавно трябва да напуснат властта. Ние ще продължим да изобличаваме това управление и езика на омразата, който използват. Виждате какво става в цяла Европа. На всякъде изхвърлят от властта националистите,  каза Цонев.

"Всички говорят за прословутата реплика на Ахмед Доган, но никой не разбира, че тя се отнасяше за всички политически партии и кръгове, а не само за ДПС. ДПС също е част от тези партии. Това е силата на нашия почетен председател. Той може да каже истината в очите", каза още Цонев.

"Най-големият проблем на това управление е, че няма политики. Категорично няма да подкрепим бюджет 2018. Управляващите говорят за растеж и БВП, но не обясняват какви политики са предприети. Тази информация е публична. Имам информация, че и в новия бюджет няма заложени политики. Приемането на бюджета е много несигурно. 121 гласа са плаващо мнозинство. Няма никакъв шанс ГЕРБ да ни убедят да гласуваме за бюджета. Докато в това правителство участват националисти, подчертавам националисти, а не патриоти, няма как да подкрепим толкова важен законопроект. Ще участваме в разговори за вот на недоверие. Не искам да коментирам кой е най-слабият министър. Като му дойде времето ще разберете", обяви Цонев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 10069 |14.10.2017 Как задкулисната конструкция на ДПС, начело с Пеевски, подчини големите телевизии . 2| 5023 |12.10.2017 Авер на Валери Симеонов оплю цветисто ДПС и Данчо Ментата, но нито дума за Пеевски . 0| 4935 |12.10.2017 „БОЕЦ” написаха пред прокуратурата във Видин: Офис Пеевски . 4| 10792 |11.10.2017 Андрей Райчев скочи на Пеевски: Не може да имаш медия и да дистрибутираш медии

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads